Aktywne Wpisy
Zielonykubek +22
Poproszę o jakieś szczere skuteczne rady jak zdobyć serce takiej dziewczyny? Prosiłbym bez żartów
#podrywajzwykopem #ladnapani
#podrywajzwykopem #ladnapani
anonanonimowy321 +78
Byłem ze starym nad jeziorem, mam 30 lat
#przegryw
#przegryw
Mirki, chyba se w łeb strzele... Otóż, kupilismy mieszkanie, 2 lata temu, w bloku, nowe budownictwo, niby wszystko fajnie, wprowadziliśmy sie. Okazalo sie akustyka tego mieszkania to jakis zart. Dzwieki sikania z gory, chodzenia, trzaskania drzwiami na klatce, krzyki, imprezy itp, WSZYTKO bylo slychac.
Sprzedalismy to mieszkanie, kupilismy, juz nauczeni naszymi doswiadczeniami i tym ze jestesmy wrazliwi na dzwieki, mieszkanie na samej górze w szeregu. Bylem przekonany ze bedzie duzo lepiej, bo przeciez u gory, nikogo nad soba itp. Oj jak sie mylilem, generalnie jest to samo, slychac nawet sikanie z dolu... Jak to mozliwe ze to tak slychac. Chodzenie to samo. Pocieszczcie mnie jakos bo jestem na skraju zalamania.. Probuje sie jakos nie skupiac na tych dzwiekach, ale juz dochodzi do tego, ze nawet jak jest cicho to jak i tak #!$%@? czy czegos przypadkiem nie slychac.. Nie wiem co mam robic i jak sobie z tym poradzic. Pisze tu, bo w sumie nie mam komu tego powiedziec i sie wygadac.. #mieszkanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Od tego się nie ucieknie jeżeli chce się mieszkać w centrum, a niekoniecznie nas interesuje blok w wieku naszym albo naszych rodziców.
Z tym starym budownictwem też nie jest wcale tak dobrze - mieszkałem w 40 letnim bloku w którym było słychać wszystko jeszcze gorzej niż u mnie w domu teraz.
Zaakceptował:
@alfka: To już w dużej części zależy od użytej technologii budowy. Postaw ściany z silikatów, wstaw dobre, trzyszybowe okna, i prawie
mam mieszkanie zbudowane 10 lat temu i nic nie słyszę zza ścian.
@DryfWiatrowZachodnich: Za to w lwiej części wielkiej płyty ślepa kuchnia bez okna. To ja podziękuje i wolę aneksik
@cucaracha: Sprzed 10 lat to też nowe budownictwo. Nie różni się zbytnio od tego sprzed pół roku.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@sublingual: Nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. Mowa o 2, 3 pokojach czy jakis kawalerkach?