Wpis z mikrobloga

#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #zwiazki

Tak sobie myślę, że nawet nie umiałbym być w związku z laską, nie zniósłbym tych złych i negatywnych chwil, jakichś kłótni o byle g---o.
Pewnie bym przytakiwał żeby dała mi spokój, więc by "wygrywała" każdą spinę,ona by więcej się w-------a, bo ja bym jej nie dawał emocji, w końcu ona by zdobyła kontrolę w związku i bym był jakimś beciarzem, a ja nie mam sił na takie pierdoły, żeby komuś coś udawać, chcę spokoju. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

W ogóle lubię swój b----l, podoba mi się jak czasem mam dla siebie cały dzień spokoju, albo kilka dni i przepiwniczę przed kompem, pójdę spać nad ranem itp, albo n-----e i coś odwalę.

I ja mam chodzić po kinach, restauracjach, jak sam tego nie robię nie lubię?

Lubię to, a wiadomo że takie rzeczy są "niepoważne" trzeba być "prawdziwym mężczyzną" itp itd. (wzrost mnie dyskfalifikuje do tego miana), dbać o rodzinę, dom, dzieci, być samcem alfa.

W ogóle jak słucham i czytam to co się odwala w związkach to odechciewa mi się tego wszystkiego, to nie dla mnie chyba xD
Albo ile było historii, gdzie przez kobietę rozpadło się znajomości, bo zazdrość itp, k---a jakie to dziecinne XD.

A z drugiej strony białorycerzyki bo jak ktoś coś powie do ich kobiety to zaraz wyjmują swoje miecze i odwalają pajacerkę w nadziei że ich kobieta doceni ich odwagę i męskość!Ohh..

I jeszcze ja mam zarywać i walczyć o względy X k---a D
d.....h - #przegryw #tfwnogf #stulejacontent #zwiazki

Tak sobie myślę, że nawet ni...

źródło: comment_Fcnm3lC4EN5l320z3X616IPBpKIZKyGe.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wszystkie różowe są jednakowe, są też takie które nie lubią tych kin restauracji i podobnych, a wolą popiwniczyć przy jakiejś książce czy kompie. Jak sobie zabetonujesz taki obraz kobiety to tylko będziesz się coraz bardziej oddalał od każdej potencjalnej i jeszcze myślał jaki to jesteś niezależny i jak dobrze robisz, a połowa tagu przegryw będzie siedzieć w swojej piwnicy jedną chusteczką wycierając zarówno łzy jak i spermę i Ci przytakiwać jaka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@dleifteh: nigdy nie spodziewałem się przeczytać coś mądrego na tym tagu

"Pewnie bym przytakiwał żeby dała mi spokój, więc by "wygrywała" każdą spinę,ona by więcej się w-------a, bo ja bym jej nie dawał emocji, w końcu ona by zdobyła kontrolę w związku"
  • Odpowiedz
@dleifteh: mówisz że nie chciałoby Ci się z nią walczyć o swoje zdanie? Takie coś nazywa się asertywność i przyda Ci się w życiu, także jak widzisz jest też praktyczny powód dla którego lochy nie lubią nieasertywnych cipowatych gości :). Albowiem istnieje spora szansa że taki jegomość będzie zwykła c---a i trochę wstyd z nim wyjść do ludzi, nie mówiąc już o tym, że prawdopodobnie będzie pophchadlem również w pracy.
  • Odpowiedz
@Bellie: chciałbym żeby to się zmieniło

@Annaroth: nie, po prostu chciałbym żeby nie było jakichś chorych akcji, żeby było normalnie, żeby nie robiła akcji jak popatrzę na jakąś laskę dłużej, albo gram w gierki, jakieś zazdrości, pierdoły itp.

tak, żeby było jak teraz w sumie tylko że
  • Odpowiedz