Aktywne Wpisy

#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.

ruskizydek +298
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
źródło: temp_file6522889874162609886
Pobierz

Oceni ktoś rozdanie?
https://www.boomplayer.com/pl/30278938_A56A4C2340
@ZawszeMyjeKubkiOctem: zbyt pasywnie to rozegrales.
od dosc dawna nie gram regularnie, ale:
1. flat call preflop mialby sens, gdybys gral tylko przeciwko gosciowi otwierajacemu stawke. Po tym, jak drugi sie wlimpowal, zrobilbym 3-bet, zeby choc troche zawezic pole i najprawdopodobniej bym pasowal wobec 4bet goscia UTG i callowal limp-allin tego przed Toba. Miales szczescie, ze SB oraz BB spasowaly, bo juz praktycznie mialy wlasciwe oferowane szanse, by wejsc do puli z dowolnymi dwiema kartami,
@ZawszeMyjeKubkiOctem: 3b pre zawsze. Jesli dostaniesz 4b od UTG to raczej fold i jedziesz dalej.
źródło: comment_wj2AU3fyte7ywneKD1aeH6WCP5dXooS3.jpg
Pobierz