Aktywne Wpisy
Duza-fajka +250
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Mnie tez szlag trafia jak widze lewizne smigajaca obok mnie a ja stoje jak pacan chociaz jezdze na granicy oplacalnosci 1.80/km
@MangoZjem: No właśnie to są tylko komentarze głównie jakiś zazietych gimbusów i płatnych trolli bo ludzie którzy wożą się taryfami nie klepią tych komentarzy. I znam trochę taksiarzy i prawda jest taka ,że obroty od 10 lataja maja na podobnym poziomie bo jeszcze przed wejściem ubeta była duza wojna cenowa i tak jak wszystkim pensję rosły tak taksiarze
A tak naprawdę to Uber przydał by się chyba najbardziej właśnie w takich małych miejscowościach jak twoja a nie w takiej Warszawie gdzie masz nowoczesne międzynarodowe korporacje jak Mytaxi czi iTaxi i ogólnie jest dość wysoki standard i niskie ceny bo jest duża konkurencja.
A właśnie w małych miejscowościach powinien ktoś taryfiarzą kota popędzić
@Brunner: trudno mi w to uwierzyc bo gdyby tak bylo to uber nie mialby prawa bytu biorac pod uwage argumenty ktore przytoczyles nizej
To może na moim przykładzie. Jestem bhpowcem i ja bym nie tolerował w swojej branży emigrantów którzy się tym zajmują na masową skalę na czarno i bez odpowiednich uprawnień do tego wyprowadzających pieniądze z Polski dlatego nie toleruje tego też w innych dziedzinach... Ale moze dlatego , że ja nie jestem obłudnym gównozjademem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodaj do tego
@Brunner: przeciez napisalam ( ͡º ͜ʖ͡º)
na niektóre złotowy szczególnie te z postojów w wieku naszych dziadków( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeden tu nawet kiedyś z anonimowych pisał , że jeździ uberem bo
@Brunner: znajoma sie spotkala z takim chamem ale wlasnie z postoju. ja zawsze z
@MangoZjem: No odpowiedziałaś tylko pytaniami "i jakie to ma znaczenie?"( ͡° ͜ʖ ͡°) ale spoko.
Polaków też( ͡° ͜ʖ ͡°) I nie nie odprowadza się żadnych podatkow i nie płaci się żadnego zusu, a jedynie daje się Januszowi 30zł za podpięcie pod partnera wystarczy