Aktywne Wpisy
WykopX +1247
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24521123,trener-wisly-krakow-komentuje-bojkot-ultrasow-to-czas-gdy.html
#wislakrakow
Patologia jest wszędzie nie tylko w Wiśle. U nas przekroczyła jakieś normy bo typki okradały swój własny klub.
Lech ma catering, który świadczy usługi, a Legia się maca z misiami, które niby robią za "ochronę" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnim przypadkiem okradania klubu przez własnych kibiców jest Wisła i nie pamiętam innego, nie licząc Cracovii przed Filipiakiem. Głośno o nas znowu jest... bo brak dopingu i konflikt o flagi. Im
@Reiter: XDXDXDXD
Różne rzeczy. Zapytaj Pana Filipiaka, to Ci może opowie, ewentualnie starszych kumatych kolegów. Niedawno w wywiadzie - był nawet na wykop wrzucony, sam mówił, że spłacał dziwne rzeczy x lat.
Weź coś napisz o hipokryzji jeszcze xD "przestałem mu odpisywać"
Jak od was ktoś zaśmieca tag #cracovia (albo twittera, youtube, fb) to jest wszystko ok, bo ty jesteś fajny i świadczysz za całą