Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
gharman +278
W tym roku 33% pracowników bedzie zarabiac minimalna. 3 lata temu bylo to zaledwie 11%.
Nastepuje coraz wieksze splaszczanie wynagrodzen w Polsce i powstaje coraz wieksza przepasc: specjalisci z kilku branz (lekarze, programisci, wlasciciele firm) i cala reszta - nie wazne czy maja jakiekolwiek wyksztalcenie i umiejestnosci czy nic, bo i tak duzo osob trafi na minimalna
sadzicie ze to dobre zjawisko?
#praca #zarobki #ekonomia #gospodarka
Nastepuje coraz wieksze splaszczanie wynagrodzen w Polsce i powstaje coraz wieksza przepasc: specjalisci z kilku branz (lekarze, programisci, wlasciciele firm) i cala reszta - nie wazne czy maja jakiekolwiek wyksztalcenie i umiejestnosci czy nic, bo i tak duzo osob trafi na minimalna
sadzicie ze to dobre zjawisko?
#praca #zarobki #ekonomia #gospodarka
Cześć Mirki, gram sobie w fifkę 19 i dopiero niedawno włączyłem fut. Zauważyłem, że piłkarze w tym trybie nieco inaczej się zachowują i gra wygląda trochę inaczej. Potem przeszedłem, żeby grać normalne sezony i te ruchy zawodników teraz wyglądają tak samo jak w fucie. Wcześniej gra była wolniejsza i bardziej taktyczna, a teraz zdobywam bramki nie wiedzieźć skąd, piłkarze inaczej się zachowują. Ktoś wie o co chodzi i czy w ogóle tak jest, czy mi coś odwaliło.