Wpis z mikrobloga

To jest kolejny potężny burger obfitości za 20zł. Zaplusuj go w ciągu 10 sekund, a do końca życia będziesz pyszne jedzonko, którym się najesz za mniej niż 20zł. Jeśli tego nie zrobisz to do końca życia będziesz wydawać 80zł w macu, żeby się najeść i dostaniesz rozwolnienia od maca ()
Wanzey - To jest kolejny potężny burger obfitości za 20zł. Zaplusuj go w ciągu 10 sek...

źródło: comment_r5izwNArMAjuAyctwrYCgSnyj4VRG1fI.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

do końca życia będziesz wydawać 80zł w macu, żeby się najeść i dostaniesz rozwolnienia od maca

@Wanzey: Kto Wam wymyśla te teksty? Młodsze rodzeństwo przynosi je z przedszkola, czy jak? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 3
@Wanzey w Macu przynajmniej wiem, że panują jakieś standardy i raczej nie dostanę potem zatrucia. W polskich budach nigdy nic nie wiadomo.
  • Odpowiedz
@Wanzey: polecam Ci BurgerMania na Krzywoustego. Tam to są dopiero wielkie burgery i smaczne również :-)

Jakby ktoś chciał zjeść tego burgera lub coś innego to mogę podesłać 40 zł na jedzonko (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@Zuler: Mamy 2019 rok, a nie 1990. Podejrzewam, że w tych „polskich budach”, o których piszesz, produkty są znacznie wyższej jakości niż te w Macu.
  • Odpowiedz
@Wanzey: A idź pan w hooy z surf burgerem w którym czekasz 30 minut na 3 burgery. Najlepsze że 30 minut wcześniej dzwoniłem że chce te burgery na daną godzinę z odbiorem a zaczęli je robić jak już przyjechałem i zapłaciłem XDD Lokal nie był jakoś specjalnie tłoczny ale burger majster powoli z robotą leciał ( ͡° ͜ʖ ͡°) To było w lokalu na przymorzu. To
  • Odpowiedz