Wpis z mikrobloga

Byłam dzisiaj złożyć reklamację w salonie kosmetycznym, bo w sobotę podczas regulacji brwi woskiem kosmetyczka zdarła mi też naskórek i wyglądam jakby mnie ktoś pobił. Pokazuję się recepcjonistce i mówię o co chodzi, a ta zamiast przyjąć reklamację i zwrócić pieniądze, stwierdziła, że to może się zdarzyć, bo skóra w okolicach oczu jest delikatna i zaproponowała mi bon na następny zabieg, bo pieniędzy mi za to nie zwróci. Nie wiem dlaczego miałabym chcieć tam wracać na kolejny zabieg, więc bonu nie przyjęłam xD

Serio to normalne i mam wyglądać jak pobita przez następny tydzień bo "to się zdarza"?
Mam nadzieję że nie będę miała po tym blizn ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kosmetyki #kosmetyczka #wroclaw #zalesie
13czarnychkotow - Byłam dzisiaj złożyć reklamację w salonie kosmetycznym, bo w sobotę...

źródło: comment_IhrxOqeD0NmKX8TD93YIutklR1GKCVuL.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StaryZdzich: nie broni spraw konsumentów w takich sytuacjach bo UOKIK zajmuje się interesami ZBIOROWYMI, a nie jednym źle wykonanym zabiegiem, polecam poczytać chociażby na stronie UOKIK. Od takich spraw jest sąd.
  • Odpowiedz
@13czarnychkotow: w dodatku brwi jak odrysowane od szklanki i takie osoby bez poczucia jakiejkolwiek estetyki pchają się z łapami by wykonać swoje usługi na drugiej osobie. Wrzuć to zdjęcie na ich fp i opisz całą sytuację.
  • Odpowiedz
  • 4
@maniek_ po regulacji normalnie jest skóra zaczerwieniona, więc moją pierwszą myślą było że po wosku pewnie jest trochę gorzej, ale że też minie w ciągu dnia

@Ortofenylofenolan_sodu już nie przesadzaj, normalne mam brwi, tylko uniosłam do góry, żeby było widać skórę

@Yamamura uniosłam je, więc mogą się takie wydawać, ale przy normalnej minie wyglądają dosyć naturalnie
  • Odpowiedz
@13czarnychkotow Nie daj się spławić. Takie znamiona nosi tylko nieprofesjonalnie wykonany wosk (albo kiepski produkt).
Kiedyś z pedicure wyszłam z zakrwawionymi palcami. Mówiłam że za bardzo mi wyfrezowała duży paluch, a ona że tak musi być bo jest gruby i poprzednia kosmetyczka się nie znała. Jak odrosło to miałam paznokieć w kształcie schodka przez kilka tygodni...
  • Odpowiedz