Ale już się naprawiam! I w ramach przeprosin zrobię #rozdajo Jeśli chcecie przygarnąć Pana Jeżysława, wystarczy dać plusa i czekać na losowanie.
-Losowanie jutro o 22.00 przez #mirkorandom - zielonki, młodsze niż ten wpis, niestety udziału nie biorą -wysyłka w poniedziałek, więc powinien dojść przed 8 marca
Jeśli chcecie jeża, ale nie będziecie mieli szczęścia, to mam jeszcze kilka. A w komentarzach macie jeszcze kilka zabawek dostępnych od ręki (。◕‿‿◕。)
@Bulbaszka: ojeżu. Ja jak miałam naście lat, takie późne naście, to na każdej imprezie w wakacje chodziłam szukać jeży, żeby je głaskać. A najsłodsze były ich noski. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ jeże to najsympatyczniejsze zwierzęta na świecie. Nawet małe żyrafki z nimi przegrywają.
@JoeMarshall: zgadzam się, jeże są super :) @OmenASR: dziękuję (。◕‿‿◕。) @Gustave: dzięki, niestety jeszcze nie mam takiej strony, ale jeśli coś zaciekawiło, pis na PW, dogadamy się (ʘ‿ʘ) @DzikiChleb: dej 30 cebulionów dla nowej sukienki ( ͡°͜ʖ͡°)
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
Ale już się naprawiam! I w ramach przeprosin zrobię #rozdajo
Jeśli chcecie przygarnąć Pana Jeżysława, wystarczy dać plusa i czekać na losowanie.
-Losowanie jutro o 22.00 przez #mirkorandom
- zielonki, młodsze niż ten wpis, niestety udziału nie biorą
-wysyłka w poniedziałek, więc powinien dojść przed 8 marca
Jeśli chcecie jeża, ale nie będziecie mieli szczęścia, to mam jeszcze kilka. A w komentarzach macie jeszcze kilka zabawek dostępnych od ręki (。◕‿‿◕。)
Miłego dnia, Wasza Bulbaszka
#bulbaszkaball #zwierzaczki #smiesznypiesek #bojackhorseman #familyguy
@olchapospolita: tak, pisz na PW :)
@OmenASR: dziękuję (。◕‿‿◕。)
@Gustave: dzięki, niestety jeszcze nie mam takiej strony, ale jeśli coś zaciekawiło, pis na PW, dogadamy się (ʘ‿ʘ)
@DzikiChleb: dej 30 cebulionów dla nowej sukienki ( ͡° ͜ʖ ͡°)