Wpis z mikrobloga

Simple n--------a o tej godzinie fpl'a.. to jest gość, któremu zależy na sukcesie. Z resztą nie tylko jemu tak zależy, bo też zawodnikom mibr. Szkoda, ze polaczkom z virtus.pro nie zależy aż tak bardzo na tym, aby osiągnąć jakiś poziom.
#csgo
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matt_Bonner: no wlasnie ma serce do gry, a jak patrze na takiego bialego czy snaxa to wydaje mi sie, ze dla nich najwazniejsza jest pensja w vp, a nie to co prezentują w csie. Z resztą jak tak dalej pójdzie to organizacja ich wszystkich w--------i.
  • Odpowiedz
@Matt_Bonner a ja mam odmienne zdanie, myślę że Pasha jest spełnionym człowiekiem i graczem, więcej już nie osiągnie, myślę że jako bardzo mediala osoba i doświadczony graczy powinien współpracować z firmami i markami związanymi z esportem, promować to dalej w naszym kraju i wziąć się znów za siebie, bo jest synonimem stwierdzenia, że gracz nie musi być grubym nerdem, ale ostatnio bebzon mu wywaliło
  • Odpowiedz
@stresS: jasne on ma duzo mozliwosci, bo jest jednym z najpopularniejszych graczy. do kazdego studia na eksperta go wezmą. moze pracowac w eslu itd
  • Odpowiedz
jak dla mnie polscy zawodnicy mają taka c-----ą mentalność i jak już coś zarabiają w tym esporcie to już dalej się nie rozwijają
  • Odpowiedz
@edix10: tam akurat bym go nie widział, bo Pasha ma trochę inny styl, ale moim zdaniem z powodzeniem powinien rozwijać swój brand, póki co powrót do streamów dobrze mu zrobił
  • Odpowiedz
dużo ma możliwości, ale na streamie mówił, że teraz ma przerwe od grania w teamie, a później chciałby wrócić
  • Odpowiedz
@stresS: Zgadzam się. pamiętam jak snax na majorze w Krakowie okreslił się jako "Ronaldinho of cs". To do niego jak najbardziej pasuje. Ronaldinho szybko osiągnał sukces i wysoki poziom i równie szybko spadł na samo dno
  • Odpowiedz
@donOGR: dobra, ale co Ty mi wysylasz xD starego skladu vp juz nie ma. Neo był jednym z tych, którym bardzo zależało na sukcesie i dalej mu zależy, bo z graniem nie skończył
  • Odpowiedz
@edix10: jakie vp by dzisiaj nie było, to moim zdaniem i tak osiągnęli wielki sukces, spopularyzowali esport w polsce i przez długi czas w jakiś tam sposób uszczęśliwiali tysiące małolatów i tak, że po zmianie platformy z 1.6 potrafili jeszcze przez kilka ładnych lat utrzymać się w czołówce "nowej gry" jakby nie patrzeć zaraz obok NiPu występowali do niedawna na każdym wielkim turnieju, po prostu wszystko się kiedyś kończy i
  • Odpowiedz
@edix10: Bo śmieszne jest dla mnie takie ocenianie z boku, gdzie nie masz pojęcia co tam się dzieje w teamie. Skąd Ty możesz wiedzieć, czy im zależy? Jakby im nie zależało to już dawno by przestali grać.
Tak najeżdżasz na tego Snaxa, a miał rację nazywając się "Ronaldinho of cs". Koleś jak miał formę to robił z przeciwnikami co chciał.
Biały też jeszcze nie powiedział ostatniego zdania. Wystarczy zobaczyć jak
  • Odpowiedz