Wpis z mikrobloga

Ale się cieszą sceptycy, już widzę jak tylko życzycie wszystkiego najgorszego. Ja nadal w nich wierzę, nie panikuję, nie wylewam gówno pomyj. To są testy. Zresztą może jeszcze będą szybkie kółka. Kto wie. Wy nie, ja nie wiem. Jestem poza tym za głupi by cokolwiek mówić o tym, co się dzieje w Williamsie.
Jakie były dzisiaj testy? Co sprawdzali? Wiecie? Znacie plany? Ehh szkoda strzępić ryja na te pomyje co tu lecą. Czekam do Australii. Jak widać same śmieci zalały tag.

Byleby było źle, taki dajecie obraz. Człowiek się cieszy, że Robert wraca, a tu zjazd debili. Ciekawe jakbyście pisali jakby było dobrze z czasem a ostatecznie w wyścigu dupa? Kończę z tym tagiem, niczym niektórzy nie różnią się od tego ścieku na yt.

#kubica #f1
  • 21
@Jestem_tu_zielony: Możesz sobie żyć w bańce, ale prawda jest taka, że na tę chwilę ten bolid to gówno. Mówią o tym otwarcie kierowcy. Jeżeli chodzi o to co testują to robią od 4 dni ten sam program, co widać gołym okiem ale również potwierdzali niejednokrotnie kierowcy i Paddy: rano wolne przejazdy z czujnikami, później szybkie kółka i po obiedzie tempo wyścigowe. Bolid jest wolny. Nie chce cię obrażać ale trzeba być
@Jestem_tu_zielony: dalej bądź naiwny.

Będzie kompromitacja, bolid Williamsa to gorzej niż gówno.
Tylko Roberta szkoda
Jeżeli ty myślisz że oni w Australii nagle będą rywalizować z tymi gorszymi to powodzenia, a o najlepszych nie ma co wspominać.

I jeszcze może napisz że na testach to Williams na 100% nie jeździ bo po co! Inni jeżdżą ale nie Williams xD

To już nie 2008-2010 gdzie Robert z czołówką walczył.Wtedy miał słaby bolidz