Aktywne Wpisy

Salido +235
Minął 8. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
38 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
38 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-32
Pobierz
Arbuzlele +358

Z dodatkową platformą czy bez?
#spd #rower
https://www.wykop.pl/wpis/35533925/pedaly-pdm520-na-rower-takie-male-przemyslenia-czy/
ale ja bym teraz brał z platformą pd-m530.
Zdarzało mi sie mocno odczuwać brak dodatkowego podparcia.
Poza – w pierwszej kolejności – kaskiem, na butach, pedałach, oświetleniu, spodenkach z wkładką itp. nie warto oszczędzać.
M520 są dobre, ale nie ma się co oszukiwać, że porównywalne z XT. Swoje M520 (w bardzo dobrym stanie) przełożyłem do starego roweru, różnicę czuć i nie jest to kwestia wyregulowania napięcia sprężyny.
W jaki sposób czuć tą różnicę?
Generalnie mechanizm ma identyczna konstrukcję - materiałowo moze sie różnić ale tego nie wiem. Bloki są te same.
Ze sa niższe?
źródło: comment_hVvGLMGhjjXrBbOJayDTiam3TsItLtM2.jpg
Pobierzdlatego teraz bym brał z platformą :)
na pewno najlepszy ale to nie oznacza ze zawsze najbardziej optymalny :)
Ja bym za cenę M8020 wziął 2 pary pd-m530 a za to co zostanie kupił izotonika :)
co to znaczy najlepszej jakościowo?
Na czym ci zależy konkretnie?
IMHO inwestowanie w wysokie grupy osprzętu dla samego inwestowania jest przereklamowane. Płacisz dużo zyskujesz niewiele. Warto to robić jeśli dokładnie wiesz co chcesz zyskać i wiesz ze robi ci to różnicę.
A skoro sie pytasz o banały to znaczy ze nie wiesz dlatego ci polecam to co polecam. Tyle.