Wpis z mikrobloga

@kvvach: minęły 4 miesiące od premiery HC. Może to już czas byś ruszył naprzód ze swoim życiem? Naprawdę, nie ma co rozpamiętywać przeszłości. xD
  • Odpowiedz
@jombsik: jeszcze ciebie tu brakowało xD a może to już czas byś przestał w--------ć mi się do wpisów i rzucać gównoteksty o życiu? Może zrób coś ze swoim życiem i przestań tracić czas na swoje morały xD
  • Odpowiedz
@jombsik: mam nadzieję że wreszcie zrobisz coś ze swoim życiem. ruszysz do przodu i gdy za miesiąc zrobię wpis pod tagiem nie będę musiał czytać kolejny raz tekstu o życiu

ale pewnie nadal tu będziesz.. nie ruszysz do przodu :(
  • Odpowiedz
@kvvach: kurczę, ciężko stwierdzić czy ruszę :/ ale za to wiem, że jak mi się gwint znudzi i jednak ruszę to nie będę pisał tutaj dyrdymałów przez kolejne miesiące xD
  • Odpowiedz
@jombsik: ja myślę że będziesz. Skoro od 4 miesięcy jesteś pod każdym wpisem krytykującym HC. zawsze pisząc to samo. to znaczy, że gdzieś utknąłeś, że twoje życie stoi w miejscu a jedynym elementem budującym jest HC każdą jego krytykę odbierasz jak krytykę samego siebie. Mógłbyś jak @daray89: powiedzieć OK i iść dalej.. ale nie możesz, Jesteś zakładnikiem własnych kompleksow. To jest smutne. Mam nadzieję że kiedyś ruszysz na
  • Odpowiedz