Wpis z mikrobloga

Oferta dla juniora/regulara w #testowanieoprogramowania w #lodz
Chętnych zapraszam na pw.
9-17 pakiety itp to co w większości firm
Widełek nie znam, ale wątpie czy idzie przekroczyć 8k brutto dla regulara.
Praca raczej spokojna, ale rozwój mały, głównie desktopy. Nadgodziny może raz w roku, fajny team idzie się dogadać o wszystko prawie.
90% pracy manualne + dokumentacja testów, do przyuczenia automaty.

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StaraSzopa: niby Łódź a jednak trzecie największe miasto w Polsce i firm bardzo dużo. To chyba dobrze trafiłem w poczatek mojej kariery że nie ograniczyłem szukania pracy do jednego miasta, bo w wawie też bym się sam pewnie nie przebił przez zalew juniorów,
  • Odpowiedz
@zygmuntt
Wrzuć na grupę testowanie oprogramowania, a potem żałuj :D

Generalnie w Łodzi IT tak średnio, w porównaniu do innych miast. No i pytanie czy junior entry lvl czy junior z doświadczeniem?;) to ma spore znaczenie.

W zeszłym roku, jak poszło od naszego hr ogłoszenie, że szukamy testerów (bez doświadczenia także). To przyszło ok. 300 cv na testera i ponad 100 cv prawdopodobnie na testera (w mailu i w cv nic
  • Odpowiedz
@diarrhoea: @bimberboy: Odpowiem obojgu jednocześnie :D
W ogłoszeniu na pracuj nie ma ani słowa o wymaganym doświadczeniu, jedyne co to "doświadczenie w tworzeniu scenariuszy testowych"
Tak, bez doświadczenia też jeśli się tym interesujesz i możesz czymkolwiek poprzeć swoje CV żeby przeszło przez hr (np nie wiem jakiś crowdtesting, istqb, jakiekolwiek cokolwiek co ma związek z IT lub testowaniem, lub jesteś studentem kierunku IT-podobnego).
  • Odpowiedz