Aktywne Wpisy
board_of_trustees +194
Jarczur +84
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
#rozowepaski #niebieskiepaski #teczowepaski #lgbt #logikarozowychpaskow i chyba #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@katuluu: Widać ciebie nie uczyli. Po pierwsze procent homoseksualistów szacuje się na więcej niż 2%. Po drugie co ma do tego "całe społeczeństwo"? Rozkład homoseksualistów jest równomierny, niby czemu ma służyć przytoczona ilość uczniów? Sugerujesz, że wśród nich ten odsetek jest mniejszy? Dlaczego?
Na
"feminizm osiągnął kolejne wielkie zwycięstwo" -_-
"nie ma nic o toksycznej kobiecości" w poradniku do pracy z chłopcami...
"psycholodzy z tytułami doktorów i profesorów wyrazili oburzenie" a wiec środowisko nie jest skażone, zakłamane... a więc APA się oberwało... a wiec problemu
Uwaga, teraz mamy dowód anegdotyczny xD
Odpowiadając na tym samym poziomie- wszyscy pochodzący z patologicznych lub rozbitych rodzin, których znam, są hetero. Część z nich jest do tego homofobiczna, więc raczej bym widziała odwrotną zależność. Nie znam osobiście zbyt wielu rodzin moich znajomych gejów, ale akurat te, które znam, są pełne.
A kiepski kontakt z ojcem ma niestety spora cześć Polaków.
@katuluu: W sumie to tak. Jak zakazesz im się wiązać między sobą i zmusisz do ożenku, to będą dalej rozprzestrzeniać swoje tęczowe geny i typ wychowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, tak, szczególnie to pokolenie po II wojnie światowej xD
[
@katuluu: Mmm, jeszcze likierek na wisience, czyli totalne olanie posta, na który się odpisuje i pisanie dla samego pisania.
@Nozyce: żaden z was nie ma racji!
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@katuluu:
A co za różnica czy w calym społeczeństwie czy w szkole, statyczne 2% to 2% nieważne czy dorośli czy dzieci, wychodzi na to samo.