Aktywne Wpisy
board_of_trustees +194
Jarczur +84
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
#rozowepaski #niebieskiepaski #teczowepaski #lgbt #logikarozowychpaskow i chyba #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@wcfilmowe: nic nie trzeba przyjmować są badania. I nie, osób bi jest mniej niż homoseksualnych. A całościowo jest to około 4% choć są wahania między krajami.
Przyjmujesz sobie jedynie tego jednego ucznia na klasę i jest to przyjmowanie sobie danych z d--y.
Jak chce się bronić lgbt to należy działać faktami.
@katuluu: masz, rację. Masz pełną rację.
@mecenas_z_piaseczna: Czyli chcesz usunąć religię ze szkół, tak?
@katuluu: Źródło od APA.
@katuluu: to. Nauka sama się koryguje. I nie tradycyjna męskość a toksyczna, chodziło im o wzorowanie męskości przez agresję. Odlecieli ze swoimi wskazówkami, ale wyszli z częściowo przynajmniej słusznej pozycji. No i mowa o wskazówkach co do pracy z chłopcami, a nie badaniach naukowych na temat orientacji. Te wykraczają poza psychologię a więc tym bardziej APA-ę.
@germijak: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie, nie poruszajmy w szkole tematów seksu (który uprawia każdy), narkotyków (które sa na wyciągnięcie ręki), kariery zawodowej (no tak z połowa dzieciaków gdzieś-tam będzie pracować). To są pierdoły.
Skupmy się na ważnych rzeczach: liczbie apostołów, imiesłowach, rozmnażaniu protistów xD
Komentarz usunięty przez autora
@Naxster: te badania są warte tyle, co sondaże wyborcze w TV. I z resztą w taki sam sposób są przeprowadzane. Ludzie homoseksualni coraz częściej wychodzą z jaskiń, ale wciąż ogromny procent żyje w ukryciu. O osobach biseksualnych już nie wspominam nawet, bo dla wielu z nich jest to wstydliwa rzecz - właśnie przez brak edukacji seksualnej. To tak jakbyś chciał przeprowadzić badania ile jest
@Maliszak:
@katuluu: nie... serio?
Stoicyzm czyli zachowywanie pełnego spokoju też? Poproszę cytat.
Czyżby chodziło o to:
"For example, the masculine requirement to remain stoic and provide for loved ones can interact with systemic racism and lead to so-called John Henryism for African-American men, a high-effort method of coping that involves striving hard in the face of prolonged stress and