Wpis z mikrobloga

@DeafSilence

oni nawet nie maja zadnej konkurencji, opozycja o--------a jakies dziwne szajsy xD

To co powinna niby zrobić opozycja. Przecież nawet w sytuacji gdy ktoś z PiS się wywalali na chodniku a polityk PO przejdzie normalnie to media układu srebrnej zrobią z tego narrację o wspaniałym uniżeniu się polityka PiS na potrzeby zwykłych ludzi, wielki ukłon w stronę moralności w życiu publicznym i profesjonalizm w zarządzaniu państwem. A z polityka PO
  • Odpowiedz
@czupek: PiS jest w miarę dobrą partią, nie wiem czego się boicie. Kraj się rozwija, żyje się ok, mamy dobre usługi socjalne, ale wypoki, stuleje bez studiów, specjaliści od wszystkiego wiedzą lepiej jak zarządzać państwem niż ludzie po kilkuletnich studiach i latach doświadczeń xDDD
  • Odpowiedz
Może ci, którzy zostaną będą wiedzieli kiedy napisać "zagranicę", a kiedy "za granicę".

@Promilus: Zostaną tylko ci, którym się coś należy, a 500+ napędza gospodarkę.
  • Odpowiedz
@ExitMan: Nie głosuje na Korwina, nie ma obowiązku. Ja jestem zdania, że zagłosuję na kogoś spoza układu, chyba, że w ostatniej chwili uznam, że PiS może rządzić samodzielnie, to oddam głos - "antypis"
  • Odpowiedz
@czupek: Nawet jeżeli taka partia spoza układu wejdzie do sejmu, to bardzo szybko znajdzie się w tym układzie. Nie widzę jakiejkolwiek szansy na zmianę w tym kraju. (,)
  • Odpowiedz
@czupek spokojnie już lada dzień przybędzie Tusk na "białym koniu" i zorganizuje opozycję. Nie jestem jego zwolennikiem, ale z dwojga złego wolę go.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ExitMan: 10k głosów na Korwina i nie byłoby państwa PiS. Albo SLD poszło by solo a nie z jakimś gównem przyklejonym
  • Odpowiedz
@czupek nigdzie nie jest idealnie....ja np. Mieszam za granicą, mógłbym się przeprowadzić gdzie chce i...nigdzie nie jadę, bo nie umiem wymyśleć gdzie niby czujnym się dobrze....
Usa 10 000 zł za wynajem mieszkania. Albo kejne tysiące na ubezpieczenie, albo idę z torbami gdy cokolwiek mi się stanie. Nie wspominam problemów z bronią czy trumpa.
  • Odpowiedz
@czupek: byłoby lepiej, ludzi pokroju Piłsudskiego ciężko znaleźć w patologii jaką reprezentujecie, jakby się was trochę przerzedziło to więcej wartościowych ludzi by się pokazało
  • Odpowiedz