Co byście wybrali 3,8k brutto w robocie której juz jakis czas robicie i nie dawno dostaliście awans - lekka robota, czy 4,8k brutto i mozliwosc z--------u, ale rozwojowa branża (lider rynku w tym co robi).
@myrmyrek: Tu gdzie robię średnia wieku to 50 lat, tam jest około 30. @drlect3r: No niby nie muszę, ale jest to ten level wyżej. Na razie finansowo nie mogę sobie pozwolić na auto.
@Skura_zOgura Opcja nr 2, a studia jeśli masz możliwość skończyć, to zrób to, póki jesteś młody. Niektórzy uważają, że to nic niewarty papierek itp, ale prawda jest taka, że skończone studia + doświadczenie daje wiele możliwości.
@Skura_zOgura O pewien schemat który się utarl w ofertach pracy. W oczach pracodawcy wygląda to na prestiżowe karty przetargowe a w oczach osob które przeglądają ogłoszenia i znają te sztuczki na pamięć jest to powód do żartów. W zależności od stanowiska/firmy można spotkać takie kwiatki jak właśnie: Lider rynku (to prawie każdy), wypłata na czas (budowlana), młody ambitny zespół, prywatna opieka zdrowotna, karta MULTISPORT itp itd ( ͡°͜ʖ
Przemęcz sie z tym i tyle.
Nie rezygnuj tylko dla wolnego czasu.
@drlect3r: No niby nie muszę, ale jest to ten level wyżej. Na razie finansowo nie mogę sobie pozwolić na auto.
Jak nie będziesz pracował w młodym, dynamicznym zespole to c-----y lider rynku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Alfredox: No bo co można mieć więcej @miki4ever: rocznikowo 22 lata here
Opcja nr 2, a studia jeśli masz możliwość skończyć, to zrób to, póki jesteś młody. Niektórzy uważają, że to nic niewarty papierek itp, ale prawda jest taka, że skończone studia + doświadczenie daje wiele możliwości.
Ja uwazam,ze bardziej bedziesz zalowal tego czego nie zrobiles.
Nowa branza to nowe umiejetnosci,kontakty,kasa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Przegrywhere: 3k+