Aktywne Wpisy
A330 +144
Tak się spuszczają wszyscy (i słusznie) nad aferą z wypromowana burdelmama, a ja pragnę przypomnieć że nasi ukochani włodarze portalu wykop jarali się jak dzieci na możliwość wywiadu z bandytą, mafioza i gangsterem. Ciekawe co o "kobietach" powiedzial pan J.S. pani A.S., może o tych które mafia gwalcila, zmuszała do prostytucji albo wymuszala haracze? Tfu na was
#heheszki #moderacjacontent #afera #tvn #wykop
#heheszki #moderacjacontent #afera #tvn #wykop
njdnsjdnjs +8
ciekawe ilu z was to gwalciciele i mordercy
Ja #!$%@?. Mam 2X lat i skręca mnie na samą myśl o tym, że znowu muszę iść do pracy.
Po prostu ocipieć można na samą myśl że mam dzień w dzień przez 40 lat #!$%@?ć po osiem godzin, brać jakieś nadgodziny, przejmować się tym wszystkim i jeść za dnia chlebek zawiniety w sreberko. No po prostu ściska mnie. Marzy mi się taka sympatyczna praca, gdzie ocenia się wynik, a nie iksoc godzin, gdzie mogę przyjść o szóstej, a mogę o siódmej i nikt nie sra o chwilkę spóźnienia, gdzie mogę sobie pójść do czystego klopa na dwadzieścia minut srania a nie z obrzydzeniem siadać na deskę i srać w trzy minuty. Tak zrobić coś fajnego za fajne pieniądze, bez stresu. A potem, za kilka lat przejść na taki jakiś model zarabiania, żebym w ogóle nie musiał się kisic w pracy. Bo mnie to zabija. Tylko jak?
#praca #pracbaza #pieniadze #gorzkiezale #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@nie_programista_20k: DG to dla mnie abstrakcja, bo nie mam żadnego doświadczenia ani źródła wiedzy na temat prowadzenia firmy.
Nie wspomnę o tym, że nje pracowałem w żadnej branży, z której doświadczenie mogłoby się przenosić na otwarcie swojej firmy
Ten komentarz został
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
haha ostatnio szef się do mnie dosrał że odbijam się po równych 8h, a przecież się przebieram i to nie jest praca, a mam pracować 8h ( ͡° ͜ʖ ͡°) Robota ogarnięta na
@AnonimoweMirkoWyznania: w UK jest ten plus ze w wieku zakładach zaczynasz jako nikt a później masaż szanse się wybić, byle coś potrafić
Ja jeszcze pracować nie zacząłem, a już mnie mój przyszły szef #!$%@?.
Zawsze można coś ukraść i uciec w #!$%@?.
@zawopl: no właśnie próbuję, ale już wiem, że to będzie to samo. Ale może wytrzymam parę miesięcy
@puto: te kanapki to tylko obraz mojej rozpaczy, bo jak są dobre to lubię xD
Ale tak, to jest właśnie to chore gówno. Praca w obsłudze klienta, 16:57, a punkcie jeszcze trzech innych sprzedawców, zero ludzi. Dosłownie nikogo, nawet na ulicy. A ja muszę stać w kurtce
Komentarz usunięty przez autora