Aktywne Wpisy
Sercekapusty +4
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Zamroczony +1553
#gory #fotografia #pomocnenarzedzia #trekking #outdoor #software #oprogramowanie #generatory #generatorfrajdy #slonce #ksiezyc #plaskoziemcy
Udeuschle Kreator panoram, głównie górskich z opisami szczytów
The Photographer's Ephemeris Narzędzie pokazujące gdzie będzie wschód/ zachód Słońca/ Księżyca
HeyWhatsThat Można sprawdzić jak daleko z danego obiektu/ góry widać
PeakFinder Połączenie Udeuschle i TPE przy czym mamy jeszcze interaktywny horyzont ;)
Symulator ruchu Słońca czyli ile tego słońca jest zależnie od pory dnia, roku i naszego położenia na globie
i ciekawostka:
Efekt motyla czyli co jest pod nami po drugiej stronie globu