Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +363
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka
SynGilgamesza +164
PSIE DZIECKO PO CO CI LUDZKIE DZIECKO
BĘDZIESZ MIAŁ PSIECKO I BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWY
NIE POTRZEBUJESZ DZIECI BIAŁY EUROPEJCZYKU
PO CO MASZ SIE ROZMNAŻAĆ BIAŁY CZŁOWIEKU
ZAŁATW SE PSIECKO BO TO JAK DZIECKO
#4konserwy #heheszki #bekazlewactwa #bekazpodludzi
BĘDZIESZ MIAŁ PSIECKO I BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWY
NIE POTRZEBUJESZ DZIECI BIAŁY EUROPEJCZYKU
PO CO MASZ SIE ROZMNAŻAĆ BIAŁY CZŁOWIEKU
ZAŁATW SE PSIECKO BO TO JAK DZIECKO
#4konserwy #heheszki #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Co sprawia ze kobiety ktore zyja w bliskiej przyjazni z mezczyzna nie chca przejsc na cos wiecej niz tylko przyjazn?
Tkwilem w czyms takim. Na poczatku luzna relacja, spotykalismy sie, gralismy sobie na PS4, spedzalismy razem czas i nam sie to podobalo. Ja sam nawet wtedy nie oczekiwalem od niej niczego wiecej bo bylem tak pochloniety pracą i roznymi obowiazkami ze nawet nie chcialem sobie nakladac kolejnych problemow na glowe - zazwyczaj jak chcielismy sie spotkac to wystarczyla jedna wiadomosc po 2-3 dniach braku kontaktu. Jej tez taka relacja odpowiadala i nie zauwazylem aby ona chciala czegos wiecej. Mijały miesiące i po pół roku ... zaczeła mnie pociągać i mialem nadzieje ze cos sie miedzy nami ulozy. Sama też była wolna i kilka raz żaliła się mi że ona nigdy faceta nie znajdzie i że bedzie sama, a Marcin z ktorym sie spotykala kiedys (w trakcie naszej przyjazni) przez 2 tygodnie okazał sie natretnym frajerem z ktorym zerwala kontakt.
Po tych 6 miesiacach zaczalem ja komplementowac, zaczalem sie do niej zblizac a to jej sie przestalo podobac. Kilka razy złapała focha przez to jak sie wobec niej zachowalem. Raz na pozegnanie pocalowalem ja w usta bo nie chciala mnie puscic trzymajac mnie mocno i patrza w oczy to mi powiedziala "nie spodobalo mi sie to".
Rozne przypadki sa ale moj byl na swoj sposob wyjatkowy. Zerwalem z nia kontakt po 7 miesiacach znajomosci i jej to nawet nie przeszkadzalo.
Mam gdzieś czy byl to friendzone czy nie. Chciałbym zrozumieć co tkwi w głowach takich kobiet które w zasadzie mają obok siebie gościa z którym uwielbiają spedzać czas, z ktorym sie dogaduja i z którym życie jest na swój sposób zabawne ale też momentami powazne, a jednak szukają wciąż tego innego a potem narzekają że nie potrafią tego kogoś znaleźć. Czym się kierują? Mojej pozycji spolecznej nie musze sie wstydzic, bo zarabiam dobrze, a wygladam zwyczajnie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: wszyscy Ci tłumaczą tak że prościej się nie da, a Ty dalej nie czaisz XD a z Twojego opisu wynika że dodatkowo niezły natręt z Ciebie
musi być chemia, muszą obie strony się pociągać. Czy z każdą osobą którą lubisz byłbyś w stanie stworzyć związek?
Prosta rzecz - ona nie wyobraża
Przytaczając tekst KęKę:
1. Czy masz powyżej 180 cm wzrostu?
2. Czy jesteś atrakcyjny?
3. Czy masz naprawdę dobrze płatną stabilną płacę?
Warto żebyś rozważył te pytania
Jeżeli obydwie strony wzajemnie się nie pociągają to jak najbardziej może istnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak samo w przypadku, gdy obie strony mają partnera, którego cenią wyżej niż przyjaciela.
@Zelber: A znasz
Oczywiście zakładając, że mówiąc "przyjaźń" masz na myśli to co ja, a nie kumpelę/dobrą koleżanką ;)
Wiadomo ze przypadki sa różne ale najczęściej z każdym spotkaniem na którym nie będziesz dążył do pocałunku, nie będziesz walił żadnych podtekstów erotycznych sam siebie wkładasz do friendzone. To na naszych barkach spoczywa nacisk na te kwestie a siedzenie z panna z fajnymi cyckami i granie ja ps4 to jakiś absurd. Takie rzeczy się robi jak
1. Jesteś brzydki
2. Związek kreuje się na początku znajomosci. Albo od początku dajesz do zrozumienia dziewczynie, że jesteś nią zainteresowany, albo zostajesz jej kumplem.
3. Jesteś w gimnazjum/liceum
Tobie też nie podoba się każda dziewczyna na świecie, nawet jeśli wygląda w miarę OK. Faceci w pewnym wieku zaliczyliby prawie wszystko, co nie ucieka zbyt szybko, ale kobiety mają kilka razy mniejszy pociąg seksualny, więc rzadziej ktoś ich pociąga. I to nie znaczy, że źle wyglądasz czy nie jesteś fajny. Po prostu nie jesteś w jej typie.
Ja też bym chciała wiedzieć, dlaczego jest tylu
@huwer1001: bo od koleżeństwa to są faceci, przyjaźń damsko-męska nie istnieje xD (poza szczególnymi wyjątkami)