Wpis z mikrobloga

• 298
@SynGilgamesza ja p------e rodzina międzygatunkowa, wiedziałem że z czasem lewactwo wymyśli coś jeszcze bardziej s-----------o niż dotychczas, pomimo że już dawno wydawało się że doszliśmy do sufitu debilizmu
  • Odpowiedz
idiokracja w pełnej krasie

@Basiura89: ludzie odpowiedzialni wstrzymują się z posiadaniem dzieci, a niewyedukowane patusy mnożą się na potęgę? No cóż.
  • Odpowiedz
idiokracja w pełnej krasie

@Basiura89: jak rozumiem ci wszyscy tutaj światli nieogłupieni ludzie komentujący na wykopie są już dzieciatymi głowami rodziny i wcale nie mądrzą się tutaj jak ksiądz na temat małżeństwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SynGilgamesza: psiecko z beciakiem, murzyniecko na boku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

wiedziałem że z czasem lewactwo wymyśli coś jeszcze bardziej s-----------o niż dotychczas, pomimo że już dawno wydawało się że doszliśmy do sufitu debilizmu

@g5fjju: Po prostu do LGBTQ powoli dodają literkę Z, nic nowego.
Z literą "P" próbowali, ale jeszcze jest za duży opór, zaś "N" to
  • Odpowiedz
@SynGilgamesza no i gdzie problem?
TAK NIE POTRZEBUJE DZIECI I JESTEM BARDZIEJ SZCZĘŚLIWY NIŻ PARY Z BAHOREM KTORY WYJE DZIEŃ I NOC.

No żeby wykopek który najbliżej dziewczyny był jak pielęgniarka sprawdzała mu siusiaczka pyze sie oburzał że ludzie nie chcą mieć dzieci i wolą psa.
  • Odpowiedz
@JohnnyPomielony pisarz? Po czym wnosisz? (pewnie mnie obserwujesz i wiesz jak rozwiązałbym sprawę z bezdomnymi psami ( ͡º ͜ʖ͡º))
Wolałbym dostać permanentnej kiły niż wziąć psa do domu.

Ile masz dzieci? Bo masz je? Prawda?
  • Odpowiedz