PSIE DZIECKO PO CO CI LUDZKIE DZIECKO BĘDZIESZ MIAŁ PSIECKO I BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWY NIE POTRZEBUJESZ DZIECI BIAŁY EUROPEJCZYKU PO CO MASZ SIE ROZMNAŻAĆ BIAŁY CZŁOWIEKU ZAŁATW SE PSIECKO BO TO JAK DZIECKO
@SynGilgamesza ja p------e rodzina międzygatunkowa, wiedziałem że z czasem lewactwo wymyśli coś jeszcze bardziej s-----------o niż dotychczas, pomimo że już dawno wydawało się że doszliśmy do sufitu debilizmu
@Basiura89: pies wypełnia pustkę emocjonalną. To nie idiokracja, to po prostu odwala mózg. To są prawdopodobnie wykształceni ludzie, ale albo chorzy albo tragicznie nieszczęśliwi. Już samo bycie influ modowym to red flag
@Basiura89: jak rozumiem ci wszyscy tutaj światli nieogłupieni ludzie komentujący na wykopie są już dzieciatymi głowami rodziny i wcale nie mądrzą się tutaj jak ksiądz na temat małżeństwa? ( ͡°͜ʖ͡°)
@SynGilgamesza: psiecko z beciakiem, murzyniecko na boku ( ͡°͜ʖ͡°)
wiedziałem że z czasem lewactwo wymyśli coś jeszcze bardziej s-----------o niż dotychczas, pomimo że już dawno wydawało się że doszliśmy do sufitu debilizmu
@g5fjju: Po prostu do LGBTQ powoli dodają literkę Z, nic nowego. Z literą "P" próbowali, ale jeszcze jest za duży opór, zaś "N" to
@JohnnyPomielony pisarz? Po czym wnosisz? (pewnie mnie obserwujesz i wiesz jak rozwiązałbym sprawę z bezdomnymi psami ( ͡º͜ʖ͡º)) Wolałbym dostać permanentnej kiły niż wziąć psa do domu.
BĘDZIESZ MIAŁ PSIECKO I BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWY
NIE POTRZEBUJESZ DZIECI BIAŁY EUROPEJCZYKU
PO CO MASZ SIE ROZMNAŻAĆ BIAŁY CZŁOWIEKU
ZAŁATW SE PSIECKO BO TO JAK DZIECKO
#4konserwy #heheszki #bekazlewactwa #bekazpodludzi
To są prawdopodobnie wykształceni ludzie, ale albo chorzy albo tragicznie nieszczęśliwi.
Już samo bycie influ modowym to red flag
@Basiura89: ludzie odpowiedzialni wstrzymują się z posiadaniem dzieci, a niewyedukowane patusy mnożą się na potęgę? No cóż.
@Basiura89: jak rozumiem ci wszyscy tutaj światli nieogłupieni ludzie komentujący na wykopie są już dzieciatymi głowami rodziny i wcale nie mądrzą się tutaj jak ksiądz na temat małżeństwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@g5fjju: Po prostu do LGBTQ powoli dodają literkę Z, nic nowego.
Z literą "P" próbowali, ale jeszcze jest za duży opór, zaś "N" to
TAK NIE POTRZEBUJE DZIECI I JESTEM BARDZIEJ SZCZĘŚLIWY NIŻ PARY Z BAHOREM KTORY WYJE DZIEŃ I NOC.
No żeby wykopek który najbliżej dziewczyny był jak pielęgniarka sprawdzała mu siusiaczka pyze sie oburzał że ludzie nie chcą mieć dzieci i wolą psa.
Wolałbym dostać permanentnej kiły niż wziąć psa do domu.
Ile masz dzieci? Bo masz je? Prawda?