Wpis z mikrobloga

Dead and Gone, klimatyczna klasyka już leci z głośnika. Do mojego łóżka przykicał mój króliczek Benek. Przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola nigdy nie trzymałem i nie potrzymam za rękę, nie przytulę dziewczyny, nie będę miał dziewczyny a potem żony dzieci i rodziny. Po co mi taki żałosny byt? Tylko królika mogę przytulić, pocałować, powiedzieć mu że go kocham a mój kicający przyjaciel to odwzajemni - poliże (nawet po zakolach), przytuli się, wysłucha, a jak trzeba to i pozwoli się wypłakać w jego futerko, przyjdzie do przedpokoju jak usłyszy że wchodzę. Przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola muszę budować relację z królikiem, bo żadna #p0lka nie obdarzy mnie uczuciem. Nawet jakbym wiersze pisał i każdego dnia o nią walczył - to mi pokazała #p0lka patrycja 10.02.2016r. Relacja z moim królikiem nigdy nie wypełni pustki i bólu spowodowanego samotnością, ale po prostu mam swojego kicającego przyjaciela. I co najważniejsze - nie jest on hipergamicznym potworem, który niszczy życie innym ludziom, ludziom z ambicjami.
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #depresja #zalesie #p0lka #logikarozowychpaskow
k.....y - Dead and Gone, klimatyczna klasyka już leci z głośnika. Do mojego łóżka prz...

źródło: comment_lpnEHdWOTmWzw63sl6NstnbRA0KdDKly.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Brzydki nałóg obgryzania paznokci. Zacznij od tego. Potem siłka. Za jakiś czas nabierzesz pewności siebie. 168 to nie tragedia.
  • Odpowiedz