Aktywne Wpisy
WolfSky +154
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
mmmod +13
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
Mam wykupiony netflix na dwa ekrany i korzysta też z niego moja siostra, która i tak się nie dokłada do abonementu. Wczoraj napisała do mnie czy jej koleżanka też mogłaby się dołączyć. To odpisałam, że tak średnio mi to pasuje, bo trzeba by było zmienić abonament, poza tym konto jest na mnie więc są tam wszystkie moje dane i ogólnie nie ma pewności, że będzie korzystać z jednego urządzenia i nie rozda tego dalej, zapytałam się też ile jej koleżanka mogłaby się dołożyć?
Nie odpisała mi na żadne pytanie, a dziś widzę nową aktywnośc na koncie.
Wkurzyłam się, że mnie olała. Szczególnie że nie jestem jakąś trudną osobą, wystarczyło ze mną pogadać i coś ustalić, że będzie tyle płacić, albo nwm nie martw się siostro bo to wporzo morda i tyle.
Ale nie ma to jak rozdawać coś za friko, żeby być bardziej cool w towarzystwie.
Zmieniłam hasło, wylogowałam się i czekam na reakcje, dobrze robie czy przesadzam?
#netflix #rozowepaski #zalesie
@FHA96: A to nie jest tak, że w teorii to jest właśnie dla rodziny gdzie wyciek danych nie jest niczym zły, a nie żeby sprzedawać dostęp obcym ludziom? Ale mogę się mylić ;)
Ale w tym samym czasie, gdy Ty zmieniasz hasło, ktoś pracuje nad lekiem na raka, wyciąga dziecko z rzeki, ratuje psa, pomaga chorym. I ci ludzie, którzy tego dokonują, nie robią o tym wpisów, żeby zebrać plusy.
@alicjaxoxo: ile masz lat?