Aktywne Wpisy

PetalMind +147

Essapierds2007 +24
To jest chyba jakiś żart. Kupiłem najbardziej polecany model przez wykopków z #modameska i zobaczcie jak to wygląda. To tak ma leżeć? Mam 18 lat i chcę być wyglądać modnie. #kiciochpyta
źródło: comment_qOR5xYw7S75dR5qJLtxVb8fwjkf2j5Bb
Pobierz

Mircy, macie jakiś sposób/pomysł... Normalnie elektryzuję się jak cholera. Chodzę i czego nie dotknę co ma uziemienie to jeb. Jak sobie z tym poradzić? Dodam iż sytuacja ta ma miejsce od około dwóch tygodni.
Elektrodę dodaje tak tematycznie trochę, bo nie wiem, może noszę majty z czarnej listy.
źródło: comment_5xiC6aGYAsVKYOihtNAZerSQL6AByp9G.jpg
Pobierz@bigorektyk: Za dużo syntetyków na sobie?
Chyba niewiele. Jeansy, bluza bawełniana, buty skórzane.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tobie pomogło?
kumplu spoko, ale jak to sobie wyobrażasz idę do elektryka, wchodzę i mówię 'no elo panie, n-------m prądem dej pan lekarstwo?' ;D przecież mi gość odpowie 'no elo elektryka HEHE prąd nie tyka' i tyle z tego będzie :D
Teraz już nie masz, ale niesmak pozostał
No też prawda, ale może ja powinienem iść do jakiegoś uzdrowiciela, nie wiem Tesli... Kaszpirowskiego...
Śmiechem, żartem... ale w-----a niemiłosiernie to kopanie prądem D:
Na przykład? :D
XD
Patriotycznie zostanę w kraju.
Niestety nie wspomogę naszego kraju, bo zaraz by mnie wsadzili za brak zezwoleń na produkcję i przesył prądu... teraz jeszcze przed skarbówką muszę się ukrywać, żeby mi nie naliczyli ile mogłem zarobić : /