Wpis z mikrobloga

Muszę powtórzyć wpis z algorytmem działania Tomma16, bo wcześniejszy moderacja usunęła (zapewne dlatego, że ten... osobnik zgłosił go za to, że zasugerowałem chorobę psychiczną):

-notorycznie usuwa nieprzychylne komentarze pod swoimi wpisami
-ludzi o innych poglądach natychmiast wrzuca na czarną listę
-woła czarnolistowanych w swoich wpisach, ale nie daje im szansy odpowiedzi
-kiedy widzi, że ktoś inny miesza z błotem jego tezy natychmiast usuwa wpis

Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem głównego bohatera

PS. Wołam @invisibleborder @saakaszi @Brunuser @xandra

#bekazkatoli #bekazprawakow #religia #neuropa
P.....a - Muszę powtórzyć wpis z algorytmem działania Tomma16, bo wcześniejszy modera...

źródło: comment_FXZOI68G6sc8vE0yP6Pb9yrI4M3jeeU2.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patologiczny_Klamca: Mnie w sumie go trochę żal, koleś ma ewidentne problemy psychiczne, nie ma przyjaciół, dziewczyny pewnie nawet za rękę nie trzymał, był bity w dzieciństwie przez kolegów, boi się wyjść z domu, jest bezrobotny, wcześniej rzucił studia, myślał o samobójstwie, był dwukrotnie przynajmniej w psychiatryku... To wszystko wiem z bloga do którego linkował kiedyś, aż zacytowałam co myśli o swoim banie i moderacji ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
@Lipathor: hah, z pewnością skoro oskarżasz kogoś o problemy z beretem, to możesz podać konkretny tekst na podstawie którego snujesz takie oskarżenia. W przeciwnym przypadku to nic ponad podłe rzucanie ekskrementami z nadzieją, że coś się przylepi. Proszę o odrobinę rigczu
  • Odpowiedz
@4tek: samo zachowanie na wypoku wystarczy, kasowanie wszelkiej polemiki na ten przykład.
Ale masz:

Pewnie jutro lub w poniedziałek przyjedzie do mnie policja i zabierze mnie do psychiatryka, bo napisałem w intrenecie, że chce się zabić, a jakiś idiota to zgłosił. Wcześniej byłem tylko kilka dni i był to najgorszy okres w moim życiu. Teraz pewnie tak szybko mnie nie wypuszczą i będzie jeszcze gorzej, bo cholernie bolą mnie plecy.
  • Odpowiedz