Wpis z mikrobloga

Dzień dobry! W zalewie samych niepokojących newsów - Donald,cła,kacapy,wybory xd , droższe mieszkania it'd it'd. Idzie wiosna ! Kochajmy się ! :) dlatego postanowiłem zrobić kolejne #rozdajo może choć trochę to poprawi komuś humor. Co trzeba zrobić - niewiele - zaplusowac ten wpis. Zielonki- odpadają. Zwycięzca będzie wyłoniony przez #mirkolos w sobotę o 18. Co mam do oddania ? A to - pierścionek mojego autorstwa - biały stop złota 585 kamień Diament laboratoryjny 0.40ct E/VS1 . Rozmiar na życzenie zwycięscy. Jeśli ktoś ma,zna kogoś kto ma,lub sam jest "horom curkom" to nie zwiększa to jego szans . #sebsjewellery #rozdajo #rozdajozadarmo #rozowepaski #niebieskiepaski #zareczyny #slub #bizuteria #jubilerstwo #zloto #zlotnik
darkinvaider - Dzień dobry!  W zalewie samych niepokojących newsów - Donald,cła,kacap...

źródło: temp_file6514756970186651430

Pobierz
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@darkinvaider: daję plusa, bo ładniutki i super akcja, ale jeśli wypadnie, to wylosuj jeszcze raz kogoś innego, bo szkoda, żeby leżał (wychodzę z założenia, że nosi się tylko ten jedyny, zresztą i tak jest zbyt wystający, co w żadnym wypadku nie zmienia faktu, że bardzo, bardzo ładny :)).
  • Odpowiedz