Aktywne Wpisy
PrawaRenka +306
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +68
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Najbardziej mnie rozśmieszył pierwszy komentarz i jednocześnie ten najbardziej zapulsowany, który zresztą zalapał się na sceeenie. Porównywanie obsady serialu, która czasami ma nawet mniej niż 20 osób do tego, że na ziemi populacja LGBT na świecie to 5% a w serialach jest ich 20-40%. Trafna matematyka, nie powiem
#bekazprawakow #bekazprzegrywow
@artpop: Nie jest ok. Czym bardziej zróżnicowany serial postaciami tym lepiej. Problemem jest to, że te wątki lgbt w serialach netflixa niczemu nie służą. Po prostu są i najczęściej są wrzucane tam na siłę. To jest trochę słabe, mogliby to po prostu lepiej poprowadzić. W
@artpop: Tak. 130%
A o masażu prostaty słyszałeś? Wielu facetów lubi jak im kobieta grzebie w odbycie i stymuluje prostatę bo to jest taki męski punkt G. Gdzie tu jest upadek? Na
Homo je gunwo
A gdyby tak zaznaczac ze film jest lgbt
No właśnie tak czułem że zbyt merytorycznie podszedłem do tematu.
( ͡
Czemu do mnie pijesz :)
Mam znajomkow homo i les i oni sami twierdza ze "ich skrajne" odlamy sa powaleni
A dodatek lgbt przy filmie im pasuje
Komentarz usunięty przez autora
@artpop: lgbt nie ma tu nic do rzeczy. Nie musi to być powód po prostu dla lgbt. Niech będzie to będzie powód po prostu istnienia postaci w serialu/filmie. Powód który sprawia, że dobre seriale są dobrymi serialami a dobre filmy dobrymi filmami. O wiele lepiej wtedy by się to wybroniło i o wiele lepiej przyczyniło by się społeczeństwu.
Je**ć pedały. <---- Ale to podpada pod fascynację komunikacją bezspalinową...
I nigdzie nie ma dobrej wartości rodziny.