Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2124
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
- a pszeszam, dworzec tam?
No to jako, że mi też na dworzec, to mówię mi o tym i niech idzie ze mną, zawsze jakoś raźniej. Idziemy z 10 minut (z pl. Dominikańskiego), stajemy na skrzyżowaniu, a ten zaczyna wywalać na chodnik wszystkie śmieci z kieszeni. Chusteczki, nakrętki, inne. Ja, wskazując na drugi koniec ulicy, mówię:
- śmietnik jest tam, podnieś to i wyrzuć
Nawet jakiś Seba z taksówki drze się do Turasa, żeby to podniósł xD
Po przejściu przez skrzyżowanie Turas:
- co powiedziałesz?
- że śmietnik jest tutaj
- ale samo spadło
- to podnieś to i wyrzuć
A on milczy i udaje, że mnie nie słyszy. No i w----a z rana mam. Wytłumaczyłbym mu siłą, ale zaraz by mnie polskie prawo wzięło za okrutnego rasistę, choć Polaka potraktowałbym tak samo.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora