Aktywne Wpisy
Lukardio +85
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +634
@tlaziuk: Bo strona na której przetwarza się bardzo wrażliwe dane - można edytować roczne zeznania podatkowe, nie obsługuje przeglądarki którą używa średnio 0.014% odbiorców na świecie?
to co się odjaniepawla to głupota, żeby ten vivaldi był czymś przestarzałym w stylu IE, ale nie, oni nawet IE wspierają, nie jestem w stanie sobie wyobrazić czemu zapobiec ma taka akcja...
@Crantor ja to odbieram jako ograniczanie wolności, powiadomienie że Twoja przeglądarka może nie działać poprawnie z tą stroną i
@lewactwo: Przestań dramatyzować... na praktycznie każdej innej stronie stwierdziłbym że powinna działać i nie "wybierać" sobie przeglądarek które wspiera. Ale tu mówimy o platformie która przetwarza najbardziej wrażliwe dane osobowe - pesel, adres, zarobki, ulgi itd. Tu bezpieczeństwo jest najważniejsze pod każdym względem i chociażby takie ograniczenie przeglądarek to według mnie dobry krok.