Aktywne Wpisy

Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Elberus +97

Od jakiegoś już czasu siedzę sobie i klepie pakiet SDK w PHP do nowego API wykopu. No bo tam są takie groźne litery że stare nie jest wspierane i w ogóle... To skoro sam potrzebuje to czemu nie mam rozbudować od razu kodu o te kilkanaście dodatkowych metod i dać community pakiet na packagist, niech ludki korzystają i się przesiadają na nowe...
ALE KURDE JEGO MAĆ, dokumentacja do tego to jedno (wielkie dno), rzeczywistość to drugie (ogromne bagno)... nie mówiąc o błędach. A jak zgłosiłem że nie mogę uzyskać nowego połączenia przez API, ani user nie może się zautentykować to "Twoje zgłoszenie zostało przyjęte" ANI ME ANI BE 0 info że zostało naprawione np. po tygodniu czy tam dwóch...
Nie mówiąc już o tym że takiej fuszery to się wypuszczać na proda nie powinno. Kolejny motyw - jak to jest że tyle czasu te błędy tam wiszą? Nikt po za mną do V2 nie siada?
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dobra pomarudziłem, ide się odstresować i pewnie dalej będę kodził...
Błędy to też bajka...
SAM FAKT że api zwraca odpowiedzi w json
Ale fakt fuszera na maxa