Od jakiegoś już czasu siedzę sobie i klepie pakiet SDK w PHP do nowego API wykopu. No bo tam są takie groźne litery że stare nie jest wspierane i w ogóle... To skoro sam potrzebuje to czemu nie mam rozbudować od razu kodu o te kilkanaście dodatkowych metod i dać community pakiet na packagist, niech ludki korzystają i się przesiadają na nowe...
ALE KURDE JEGO MAĆ, dokumentacja do tego to jedno (wielkie dno), rzeczywistość to drugie (ogromne bagno)... nie mówiąc o błędach. A jak zgłosiłem że nie mogę uzyskać nowego połączenia przez API, ani user nie może się zautentykować to "Twoje zgłoszenie zostało przyjęte" ANI ME ANI BE 0 info że zostało naprawione np. po tygodniu czy tam dwóch...
Nie mówiąc już o tym że takiej fuszery to się wypuszczać na proda nie powinno. Kolejny motyw - jak to jest że tyle czasu te błędy tam wiszą? Nikt po za mną do V2 nie siada?
(╯°□°)╯︵┻━┻
Dobra pomarudziłem, ide się odstresować i pewnie dalej będę kodził...
@micke: bo to API w stylu domyśl się, tylko wypuszczone na szybko bez dokumentacji (np. pole return, które ma zwracać wybrane pola, ale nigdzie nie jest napisane jak tego użyć), w którym działa co chce i kiedy chce (np. ankiety da się dodawać tylko z klucza oficjalnego). Z nic niemówiącymi błędami (np. aplikacja nie ma uprawnień do wykonania tej akcji, oznacza że aplikacja, bądź użytkownik nie mają uprawnień do wykonania danej
@sokytsinolop: No nie, z tą ankietą i 503 wczoraj się zderzyłem i zacząłem wątpić w to czy umiem w array... Ogólnie wczoraj napisałem chyba 5 zgłoszeń przy samym dziale 'Entries' i 'AddLink' - Ten to jest mistrzostwo... nic z tego nie wynika jaki jest workflow dodawania nowego linku! Response -> domyśl się, co to za klucze? Domyśl się!
Od jakiegoś już czasu siedzę sobie i klepie pakiet SDK w PHP do nowego API wykopu. No bo tam są takie groźne litery że stare nie jest wspierane i w ogóle... To skoro sam potrzebuje to czemu nie mam rozbudować od razu kodu o te kilkanaście dodatkowych metod i dać community pakiet na packagist, niech ludki korzystają i się przesiadają na nowe...
ALE KURDE JEGO MAĆ, dokumentacja do tego to jedno (wielkie dno), rzeczywistość to drugie (ogromne bagno)... nie mówiąc o błędach. A jak zgłosiłem że nie mogę uzyskać nowego połączenia przez API, ani user nie może się zautentykować to "Twoje zgłoszenie zostało przyjęte" ANI ME ANI BE 0 info że zostało naprawione np. po tygodniu czy tam dwóch...
Nie mówiąc już o tym że takiej fuszery to się wypuszczać na proda nie powinno. Kolejny motyw - jak to jest że tyle czasu te błędy tam wiszą? Nikt po za mną do V2 nie siada?
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dobra pomarudziłem, ide się odstresować i pewnie dalej będę kodził...
Błędy to też bajka...
SAM FAKT że api zwraca odpowiedzi w json ale
Ale fakt fuszera na maxa