Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
#problemypierwszegoswiata #oburzajace #cheetos #chipsy
Ale to chodzi o preferencje konsumentów. Takie smaki się najlepiej w Polsce sprzedają, więc takie są produkowane. Po co produkować coś nowego, skoro ten smak będzie kupować mało ludzi? Po prostu takich "egzotycznych" smaków nie opłaca się wytwarzać.
słynny ocet, słynne krewetki, Marmite, pickled onion, mixups, jalapenio and cheese, Doritos Flamin' hot nachos - cu-do-wne.
Chipsy w Polsce są bez wyraźnego smaku i jedyne, które od czasu do czasu kupuję to serowe od Przysnacki walą jak stare skarpety ale lubię je.
Komentarz usunięty przez autora
@DoritosPL: to słodkie chilli brzmi właśnie jak jakiś marketingowy szczyt dla koneserów egzotycznej kuchni w Polsce ( ͡° ʖ̯ ͡°) szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°