Mireczki, nadszedł ten moment! Zaczynamy antywalentynkowe #rozdajo z #goodie! Do wygrania nowiutka #ps4 (。◕‿‿◕。) Po co masz spędzać #walentynki z dziewczyną, skoro możesz z nowiutką konsolą? ( ͡°͜ʖ͡°) Zasady są proste. Specjalna komisja konkursowa złożona z dwóch piwniczaków i jednej niepiwnicznej Mirabelki wybierze właśnie Ciebie, jeśli: 1) zaplusujesz ten wpis, 2) przekonasz nas w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty powinieneś spędzić Walentynki z konsolą ( ͡º͜ʖ͡º)
#konkurs trwa do jutra do 16:00. Wyniki podamy w piątek o 11:00. Regulamin konkursu tutaj. Wygrywa autor najbardziej pomysłowej odpowiedzi. Czas, start!
--- Jak wiecie, goodie uwielbia rozdawać Wam kody rabatowe i najlepsze zniżki (⌐͡■͜ʖ͡■) Specjalnie z tej okazji podnosimy więc #cashback na #pysznepl do 6%. Szczegóły tutaj. Promka trwa do soboty, możecie śmiało korzystać!
Jeżeli Wam się nie poszczęści, a bardzo chcecie kupić sobie konsolę, możecie zamówić ją on-line z programem goodie #cashback. Zwracamy część wydatków na zakupy m.in. w AliExpress, Media Markt, Allegro i RTV EURO AGD. Łącznie współpracujemy z blisko tysiącem sklepów on-line. Szczegóły na temat działania naszego cashbacku znajdziesz tutaj.
@Goodie_pl dej mnie bo chętnie z mój #rozowypasek spędzę Walentynki przy konsoli, a zawsze mówi mi, że mnie chyba pogięło że chcę konsolę kupić, a tak to wszystko będzie git jak z #rozdajo ))¯_(ツ)_/¯
Jutro są walentynki, które spędzę z moją przyjaciółką w której od 3 lat jestem szaleńczo zakochany, ale właśnie te 3 lata temu przegrałem walkę o jej rękę z jej obecnym chłopakiem. On spędzić z nią Walentynek nie może, bo jest na wyjeździe służbowym, a ja jak tylko się o tym dowiedziałem to specjalnie wziąłem dla niej wolne. Idziemy na łyżwy, a potem do restauracji na kolacje i mam w końcu zamiar się
@Goodie_pl: Mirabelki, Mirki , Mirasy , te z kasą i te bez kasy. Gdy ja wygram "Plejaka", Ty musisz kliknąć hasztaga #goodie. Goodie znajdzie rozwiązanie, wskaże Ci przekierowanie Zarejestrujesz się szybciutko, cała akcja trwa króciutko Tysiąc firm na Ciebie czeka, ekspedientka nie narzeka Zrób zakupy bez stresiku, więcej kasy w portfeliku A tak na łez otarcie, wybierz się na pyszne żarcie #pysznepl
Do wygrania nowiutka #ps4 (。◕‿‿◕。) Po co masz spędzać #walentynki z dziewczyną, skoro możesz z nowiutką konsolą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zasady są proste. Specjalna komisja konkursowa złożona z dwóch piwniczaków i jednej niepiwnicznej Mirabelki wybierze właśnie Ciebie, jeśli:
1) zaplusujesz ten wpis,
2) przekonasz nas w komentarzu, dlaczego to właśnie Ty powinieneś spędzić Walentynki z konsolą ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konkurs trwa do jutra do 16:00. Wyniki podamy w piątek o 11:00. Regulamin konkursu tutaj. Wygrywa autor najbardziej pomysłowej odpowiedzi. Czas, start!
---
Jak wiecie, goodie uwielbia rozdawać Wam kody rabatowe i najlepsze zniżki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Specjalnie z tej okazji podnosimy więc #cashback na #pysznepl do 6%. Szczegóły tutaj. Promka trwa do soboty, możecie śmiało korzystać!
Jeżeli Wam się nie poszczęści, a bardzo chcecie kupić sobie konsolę, możecie zamówić ją on-line z programem goodie #cashback. Zwracamy część wydatków na zakupy m.in. w AliExpress, Media Markt, Allegro i RTV EURO AGD. Łącznie współpracujemy z blisko tysiącem sklepów on-line. Szczegóły na temat działania naszego cashbacku znajdziesz tutaj.
#playstation #konsole #gry
Oczywiście będzie zdjęcie i wstyd na pół miasta. ʕ•ᴥ•ʔ
sprzedam
a za zarobione pieniadze
zamowie pizze
i zjem
Komentarz usunięty przez autora
Mirabelki, Mirki , Mirasy , te z kasą i te bez kasy.
Gdy ja wygram "Plejaka", Ty musisz kliknąć hasztaga #goodie.
Goodie znajdzie rozwiązanie, wskaże Ci przekierowanie
Zarejestrujesz się szybciutko, cała akcja trwa króciutko
Tysiąc firm na Ciebie czeka, ekspedientka nie narzeka
Zrób zakupy bez stresiku, więcej kasy w portfeliku
A tak na łez otarcie, wybierz się na pyszne żarcie #pysznepl