Aktywne Wpisy
credenss +703
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Tomek3322 +572
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Jestem #!$%@?. Miałem zamiar tak jak ci słynni youtubowi podróżnicy pojechać autostopem, na początku do Grecji. Chciałem przeżyć przygodę i spakowałem się i wyruszyłem z Łodzi - najpierw mpk na wylotówkę, tam łapałem stopa w zimnie koło szpitala Matki Polki i trwało do ponad 2 godziny. I udało się. Chciałem kierować się na południe Europy, a gościu jechał do Wrocławia więc wyrzucił mnie za Rzgowem i tam łapałem stopa stojąc kolejne 2 godziny, aż przemarzłem i zaczęło się robić ciemno więc poszedłem w stronę Rzgowa, złapałem autobus i wróciłem do domu. Teraz pije piwo i załamka mocno. Nie wiem jak ci wszyscy autostopowicze łapią te stopy u mnie nikt się nie chce zatrzymać. Miało być spełnienie marzeń i wielka podróż, a tak naprawę przejechałem kilka kilometrów. #autostop #zalesie #podroze
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Poczekaj sobie na wiosnę/lato i uderzaj, weź ze sobą namiot, rozplanuj dobrze trasę jaką chcesz się poruszać i pamiętaj że Twoje miejsca w których łapiesz stopy musza być dobrymi punktami logicznymi tzn. Żeby osobówka jak i tir mogły się zatrzymać wtedy pójdzie łatwiej ;-) powodzenia
Zupełnie jak z ludźmi bogatymi, każdy widzi ich pieniądze, a nikt nie widzi wysiłku i nieprzespanych nocy w trakcie ich dorabiania się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ziomek, czy ty chciałes do grecji w jeden dzień dojechać? Jak jedziesz stopem to masz w głowie, że możesz stać kilka minut albo kilka godzin, masz w głowie, że możesz spać na dworze i jesteś na to przygotowany. To samo z jedzeniem. Teraz jest kiepska pora na stopowanie u nas z namiotem, zimno i krótki dzień jeszcze. Na majówkę jest pełno wyścigów autostopowych, wybierz się w którymś, znajdź se parę, będzie
@AnonimoweMirkoWyznania: jeżdżą z laskami, sam facet to może się za pindola złapać, a nie stopa ;)
Ci uśmiechnięci podróżnicy marzną i głodują nie raz i to nie jest miłe tak jak się wydaje z ich opowieści na filmikach .
A ty widać chciałeś przeżyć tylko i wyłącznie te dobrą cześć przygody