Aktywne Wpisy
Kgdygryhy +91
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
W moim życiu miałem już chyba z 5 kupionych diet, i każda po miesiącu lądowała w koszu na śmieci... Właśnie z powodu lenistwa i niesystematyczności... Choć nie powiem bo raz udało mi się przetrzymać ponad pół roku na IF'ie i dyszka poleciała w dół...
Ale zwracam się z pytaniem, a zarazem prośbą :) Macie może jakiś patent na szybką, fajną i przyjemną dietę, przy której nie trzeba stać przy garach pół dnia, tylko raz dwa i gotowe? :/ Celuje w redukcje, potrzebuje zrzucić jak najwięcej się da :D ale szacunkowo z 15 kg. Tanita wyrzuca ok 2000 kcal aby trzymać wagę stałą, więc nie wiem w ile strzelać... 2200 / 2000 kcal na start? Z góry dzięki za pomoc ;)
#mirkokoksy #dieta
@Yeltet: to ty masz wiedzieć jaką dietę lubisz. Jeden woli jedzenie z domu, inny kebsa raz dziennie.
Zacznij od wyliczenia zapotrzebowania kalorycznego (dodaj lub odejmij kalorie w zależności od celu masa/redukcja)
Zainstaluj fitatu i wbijaj wszystko
Albo masz kasę i nie gotujesz albo nie masz kasy i gotujesz wybierz jedno