Aktywne Wpisy
Kociaraa +33
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
robertx +359
Ostatnio nam się nie układało. Twierdziła, że musi sobie dużo przemyśleć. Okazało się, że przez cały miesiąc pomagało jej w przemyśleniach sypianie z innym typem, a dalej będąc ze mną dodała z nim zdjęcie na instagramie. Byłem jej w stanie to wybaczyć, nawet dałem jej szansę na to żeby to skończyła do wczoraj do północy, bo mówiła, że są umówieni na sobotę. Przestała odpisywać tuż przed północą. Napisała o 1:30, że kocha mnie i chce tylko mnie i że zasnęła, dlatego nie odpisywała. Próbowałem do niej dzwonić, ale wyłączyła telefon.
Zadzwoniłem rano do jej mamy i okazało się, że wieczorem przyjechał po nią jej dupczyciel. Najpierw się z nim #!$%@?ła, później pisała mi, że mnie kocha.
Dałbym sobie za nią rękę uciąć i bym #!$%@? ręki nie miał.
#zalesie #loszkitocoorvy #zdrada #zwiazki #logikarozowychpaskow
olać Mirku, trafiisz w końcu na tą wartościową (ʘ‿ʘ)
Jak to jest nie mieć godności?
Komentarz usunięty przez autora
@emcter żaden bait, samo życie. Do wczoraj twierdziła że tylko spotykali się na kawę, że widzieli się 2 razy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ufo777: no dobra, to miej Ty troche godnosci i nie pisz, ze bys jej wybaczyl, gdy ta sie dmucha na boku nawet wtedy, gdy Ty juz o tym wiesz. Zapomnij o niej i ciesz sie, ze sie tak stalo. Chcialbys miec taka zone w przyszlosci? Znajdz sobie nowa dziewczyne.
Komentarz usunięty przez autora
@Ufo777: dobrze sie stalo, jak sie stalo. Wyglada to zle ale moglo byc duzo gorzej.