Aktywne Wpisy
darknightttt +752
Ale miałam porytą sytuację xD W trakcie spaceru chciałam wypić kawę. Obok była zwykła, mała kawiarnia. Zamówiłam, duża kawa 18zł, kelnerka elegancko przynosiła chwilę później. Piłam ją może z 5 minut no i skinęłam głową w stronę kelnerki, że chce zapłacić już. Wyjmuje 50zł, wkładam do pudełeczka który przyniosła i ona sobie z tym poszła i nie wróciła xDD
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
Karinka uznała, że taki napiwek jej się należy i #!$%@?. Oczywiście upomniałam się
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kurcze, czy ja jestem jakaś dziwna ? Od czasu do czasu spotykam się z koleżankami z pracy na różne spacery po mieście, mamy ładne bulwary, polany. Za każdym razem na takim spacerze jest : "oo idziemy do tej restauracji ?, idziemy do tego klubu ?". Odrazu zaznaczam że nigdy nie jest ustalony taki temat przed spotkaniem. Problemem jest u mnie, że ja jem obiady w domu i gotuje w
Kurcze, czy ja jestem jakaś dziwna ? Od czasu do czasu spotykam się z koleżankami z pracy na różne spacery po mieście, mamy ładne bulwary, polany. Za każdym razem na takim spacerze jest : "oo idziemy do tej restauracji ?, idziemy do tego klubu ?". Odrazu zaznaczam że nigdy nie jest ustalony taki temat przed spotkaniem. Problemem jest u mnie, że ja jem obiady w domu i gotuje w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czekam na innych firach, skoro po raz kolejny zapraszasz, ale jakoś nigdy dyskusji nie zaczynasz. Widocznie brak klakierów i plusików przy wypowiedziach Cię odstrasza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ode
I gdzie podesłałeś cytat lub odnośnik do cytatu, który obaliłby A niemiecka interwencja w Grecji była na rękę i Mussoliniemu, i Hitlerowi. Nie chodziło o pokonanie Grecji, chodziło o zamknięcie potencjalnie niebezpiecznego frontu przed Barbarossa i rozstrzygnieciem w Afryce. ? Rozumiem, że mam grzebać wśród dziesiatek artykułów rzeczonego autora w NTW i innych czasopismach?
Proszę:
Na front albański wysłano niemieckich oficerów, mają oni zaopiniować czy potrzebne jest wysłanie jednostek niemieckich. Oceniają oni sytuację jako nie wymagającą podejmowania nagłych działań.
Możesz też zajrzeć na jego fanpage na Fb, albo nawet zapytać bezpośrednio. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dyskusję skończymy jutro, bo i tak nie mam przy sobie książek i piszę z pamięci.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po Compassie, na wiosnę 1941 sytuacja też nie wymagała działań?
Typie, wyżej wkleiłem ci link do twojego ukochanego DWS, gdzie sam administrator obala wszystkie brednie, które tu z siebie wydaliłeś. "Wielostronicowy wątek" ma sześć stron - dla
PS. Nadal nie podał swojego nicku, a tak uwielbia tam dyskutować :)
To jednak prawda co ludzie pisza o twoich wybrykach.
Dostales konkretne argumenty i pytania, ktore maja pomoc w sprecyzowaniu jak wlosi radza sobie w afrycd bez DAK - Twoja odpowiedź to pustoslowie. Powtarzales tysiąc razy, wkleiles link do wątku na forum, odeslales do szeregu blizej nieokreslonych artykułów - a i tak glownym argumentem jest ad personam i jakies wyzwiska.
A juz najlepsze jest przypisywanie mi tezy jakoby zaopatrzenie Rommla pochodzilo
Komentarz usunięty przez autora
Wróć, jak kiedyś będziesz chciał dyskutować jak człowiek, a nie prowokować dla samej prowokacji. Smacznej kawusi życzę.