Mireczki, sprawa jest dosyć poważna. Nigdy nie prosiłem tutaj o pomoc lecz teraz muszę.
Za 2 tygodnie mam operację, dosyć poważną. Będzie to plastyka całego biodra łącznie z wstawianą endoprotezą. Mam 24 lata i jestem 7 lat po wypadku ze złamaniem panewki biodra z następstwami w postaci uszkodzonego nerwa kulszowego i kilkoma innymi, przez które po owej operacji będę przez całkiem spory czas unieruchomiony. Tu pojawia się problem, bo będę też bez pracy za czym idzie brak zarobków.
Tutaj pojawia się moje pytanie, czy ktoś z Was wie jak mógłbym podjąć się jakiejś pracy zdalnej zza komputera? Z rzeczy jakie potrafię to obróbka zdjęć - Photoshop oraz obróbka Video czym zajmowałem się do tej pory przez 5 lat (Premiere Pro). Oczywiście poza tym bardzo dobra znajomość środowiska komputerowego. Nie znakomita, bo programowanie i znajomość linuxa odpadają.
Jeśli nie możecie pomóc to proszę chociaż o zostawienie plusika, może jak wpis będzie wyżej to znajdzie się ktoś kto będzie mógł mi doradzić.
Jak chcesz to odezwij się - ciagle szukamy ludzi może akurat nam pomożesz - robimy teraz kampanie do gry planszowej (crowdfunding) i każda para rąk do pracy się może przydać @shitstormer:
@shitstormer: popytaj fotografów ślubnych, oni zawsze szukają ludzi do obróbek foto. Praca zdalna jak dla ciebie idealna a kasa też jest z tego nawet fajna :)
Sama trenuję niszowy w Polsce sport i wiem, że udział w zawodach zagranicznych, samo wpisowe, potrafi kosztować kilkaset euro. A i jeszcze dojazd, zakwaterowanie, wyżywienie... Zarabiając średnią krajową to jest niewykonalne. Jeżeli ona ma naprawdę ma w zasięgu igrzyska olimpijskie, w których wygrana jest wielkim zaszczytem nie tylko dla zawodnika, ale też kraju który on reprezentuje, to za samo to powinna dostać jakąś formę pomocy od Państwa. Ale pewnie jak ze wszystkim:
@TymRazemNieBedeBordo: @shitstormer: również polecam fiverr.com - jest co prawda spora konkurencja i zaniżanie cen ze stron użytkowników z Indii czy innych krajów rozwijających się, ale jak oferuje się dobrą jakość to można na tym nieźle zarobić. Trochę mija czasu zanim coś się rozkręci bardziej, ale z czasem powinno ruszyć. Ja osobiście w pewnym momencie miałem tego tak dużo że musiałem założyć działalność gospodarczą. Teraz jestem na takim etapie że bez
@shitstormer: Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Sam mam skierowanie do neurochirurga i być może będę w podobnej sytuacji. Gorzej że nie bardzo umiem robić cokolwiek co dałoby mi zarabiać podczas rehabilitacji.
Za każdego plusa przejadę 1 km. Słowa dotrzymam choćbym miał jeździć 24h. Osobisty rekord to 90 km, i w tym roku max 20 km huop przejechał naraz. #rower #przegryw
Za 2 tygodnie mam operację, dosyć poważną. Będzie to plastyka całego biodra łącznie z wstawianą endoprotezą. Mam 24 lata i jestem 7 lat po wypadku ze złamaniem panewki biodra z następstwami w postaci uszkodzonego nerwa kulszowego i kilkoma innymi, przez które po owej operacji będę przez całkiem spory czas unieruchomiony. Tu pojawia się problem, bo będę też bez pracy za czym idzie brak zarobków.
Tutaj pojawia się moje pytanie, czy ktoś z Was wie jak mógłbym podjąć się jakiejś pracy zdalnej zza komputera? Z rzeczy jakie potrafię to obróbka zdjęć - Photoshop oraz obróbka Video czym zajmowałem się do tej pory przez 5 lat (Premiere Pro). Oczywiście poza tym bardzo dobra znajomość środowiska komputerowego. Nie znakomita, bo programowanie i znajomość linuxa odpadają.
Jeśli nie możecie pomóc to proszę chociaż o zostawienie plusika, może jak wpis będzie wyżej to znajdzie się ktoś kto będzie mógł mi doradzić.
Dziękuję i pozdrawiam :)
#informatyka #praca #komputery #prosba
Masz plusa ode mnie i zadanie przy okazji ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Edit: https://www.upwork.com/o/jobs/browse/skill/video-editing/
https://www.upwork.com/o/jobs/browse/skill/adobe-photoshop/
Tu masz edycje filmów niżej photoshop, całkiem pokaźna lista
Żegnam.