Aktywne Wpisy
Kagernak +515
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
arkadi2020 +150
Znalezione w sieci.
#sejm
#sejm
https://www.rp.pl/Rzad-PiS/190209576-Minister-zdrowia-Lukasz-Szumowski-Palilem-marihuane-Skonczylo-sie-fatalnie.html?fbclid=IwAR1sYy-CDccHfLK4gAcZrnvnyFCTadcNwAApsWNz8xrd48yIqqNEsWVtIGI
#wykopjointclub #narkotykizawszespoko #neuropa #bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez autora
XDDD co to za tekst w ogóle
Jak widać politycy to ludzie którzy tylko w nieszczęściu swoim i innych się odnajdują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Reepo: Śmieszy mnie opinia ludzi, którzy są przeciwni zlegizowania maruchuanen ciekawe jak w ich mniemaniu zdegenerowana jest Holandia i Kanada.
@Janusz_Rekina: Wiem, odnosiłem się tylko do wpisu który sugerował, że ŁM jest przeciwko legalizacji bo sam próbował i było fatalnie, a tak nie powiedział. Ja tam jestem za depenalizacją marichuanen oczywiście (jakkolwiek to długofalowo naprawdę niebezpieczna używka).