Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +123
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +116
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Wyczuwam mocne protesty, tak k---a nie może być
#neuropa
#tvpis #polityka
@Reepo: oby nie pojawił się na nich ponownie Jaok wraz z resztą pissowskiej gawędzi. No i liczę na sprawy sądowe, toż to jakiś absurd
https://www.newsweek.pl/polska/uczestniczka-protestu-pod-tvp-nie-chodzilo-o-to-by-pania-ogorek-dojechac-jak-to/4r7kh14?utm_source=tt&utm_medium=social&utm_campaign=tt_nw
@Lipathor: XD witam przedstawiciela XD czyli maksymalnie 70 IQ.
Teraz w TVP robią z tego powodu reportaże mówiące o ataku na ich dziennikarzy. We wczorajszych Wiadomościach podano imiona i nazwiska osób które zablokowały wyjazd Ogórek.
Z tego co wiem, to była tam policja podczas tych zajść i ludzie
@CreativePL: u mnie choć co leczyć zostało, bo u ciebie to zdechło.