Aktywne Wpisy
cornel9192 +222
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Quzin +104
Będąc nastolatką myślałam, że ludzie kilka lat starsi są tacy dorośli. Mieszkają sami, bez rodziców. Studiują, gdzieś dorabiają. Mają samochód.
Teraz mam to samo, a jakoś nie czuję tej różnicy. Czasem nawet nie pamiętam ile mam lat i muszę policzyć. XD Parę lat temu to chciałam mieć własną rodzinę: męża, dzieci i takie już ułożone, stabilne życie. Teraz to odkładam te myśli, bo nie czuję się na to gotowa. Mam wrażenie, że mając 18 lat miałam dojrzalsze spojrzenie na świat, byłam bardziej głodna życia, zmian, sukcesów. A teraz czuję się jak młody zdezorientowany koń, którego zaprzęgnięto do wozu i mówią "ciągnij". I tak do usranej śmierci.
#przemyslenia #gownowpis #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Kwestia podejścia ;)
Zacząłem niedawno pracę z typami znacznie znacznie starszymi niż ja. W głowie tak samo jak ja mają jedno - niewiele. Ja mam prawie 20, oni po 40-50 i kiedy któryś z nich ma w ręku pręt albo drut walczą o to kto pierwszy krzyknie HEHEH CIĄGNIJ DRUTA XD. Mają po prostu łzy w
Komentarz usunięty przez autora
No może udało mi się to, że jestem z kimś kogo kocham i umiem wszystko załatwić xD