Aktywne Wpisy
Rasteris +1
njdnsjdnjs +4
ile razy rzygaliscie z powodu upojenia alkoholowego
ale tak bezposrednio po, na kacu sie nie liczy
ja tylko 2 i to bylo okropne doswiadczenie
ale tak bezposrednio po, na kacu sie nie liczy
ja tylko 2 i to bylo okropne doswiadczenie
24 godziny na 70 stopni, a następnie wykończone opalarką do chwastów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na sam smak wpływu nie miałem, bo to gotowiec z Lidla, więc nie będę za bardzo oceniać. Smakowały nieźle. Co jednak ważniejsze, to ich miękkość. Normalnie rewelacja, tak miękkich żeberek w życiu nie jadłem. Rozpadły się już przy wyjmowaniu z folii, dlatego na zdjęciu w 2 kawałkach. Teraz pora na własnoręcznie przygotowane, już wiem, że warto tyle czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #gzw
no i co najważniejsze nie trzeba czekać całej doby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a szkoda szkoda, jest mnóstwo potraw które wyjdą lepiej w szybkowarze, buliony, sosy, wiele mięs, zupy, warzywa, gulasze wychodzą nie dość że genialnie to jeszcze w dużo krótszym czasie
też używam sous vide jednakże wiele potraw się do niego nie nadaje (jak i do szybkowaru) no i trzeba czekać bardzo długo. Dodatkowo sous vide to zabawa w większe pieniądze - gotowanie próżniowe (znacznie lepsze niż
No i warto choć na krótko podpiec lub podsmażyć na wyższej temperaturze dla lepszego smaku