Aktywne Wpisy

RicoElectrico +57
#niebieskiepaski #medycyna #rak
Myślałem, że jeden cykl chemii i będzie po wszystkim. Już dość miałem komplikacji po wycięciu węzłów chłonnych do histpatu.
Jutro idę na chemię. A tu jak grom z jasnego nieba. Podwyższone markery ( ͡° ʖ̯
Myślałem, że jeden cykl chemii i będzie po wszystkim. Już dość miałem komplikacji po wycięciu węzłów chłonnych do histpatu.
Jutro idę na chemię. A tu jak grom z jasnego nieba. Podwyższone markery ( ͡° ʖ̯
źródło: 1000029541
Pobierz
Jutro na gównej i mirko wysrywy od mariuszków o tym jak to przewidywali krach już od 15 lat, ale nie nie mają konta założonego ani nie widzieli giełdy na oczy xd
#gielda
#gielda

Więc?
@Gh0stt: Wiec hodluj dalej i nic nie ruszaj. LN praktycznie jest nie używalne na ten moment no chyba ze ten któremu płacisz i przez to masz wysokie fee akceptuje LN to można coś myśleć jeśli naprawdę często robisz transakcje.
Swoja droga te wysokie fee to ile jest dla ciebie?
@pant4deusz: mam to samo, postęp jest niesamowity, zresztą pamiętasz jakie miałem wątpliwości na początku a teraz nastąpiła fascynacja tą technologią. Wtedy nie wziąłem pod uwagę faktu, że
@pawlo74
@dpc8
Wytłumaczy ktoś o co chodzi tymi opłatami w bitcoin lightning wallet?
źródło: comment_IJJqokUDxUSEnjFpX0vrRzJane7GemMI.jpg
Pobierz@Gh0stt: z tego co wiem to jest narazie na rynku tylko jeden cold wallet na LN Casa no chyba, że sam coś wykombinujesz ogólnie portfel LN to hot wallet nie trzymaj tam za wiele bo możesz stracić, to jest jeszcze