Aktywne Wpisy
zbyszko17 +168
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
PanNieznanypl +73
Jako facet mam 25 lat i autentycznie czuje, że moje rowniesniczki to stare baby mentalnie już, wolę umawiać się z jakąś 22 latką niż słuchać na spotkaniach, że ona to już dziecko by chciała XD spotkałem się wczoraj z rówieśniczka to przez 4h gadala o swojej robocie w przedszkolu... Jestem świadomy, że kobiety nie mają zainteresowań i ogólnie to zawsze facet wszystko musi ciągnąć, ale no bez przesady, chociaż udawajcie trochę
#
#
Chcę wymienić telefon niedługo, a to całkowicie wyklucza iPhona. Jest po prostu za słaby. Jest to dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Co powstrzymuje Apple przed wprowadzeniem lepszych kodeków?
#apple #android #technologia #oswiadczeniezdupy #przemyslenia #iphone #telefony
Pewnie chciwość.
Kup sluchawki z aac. Beda graly dobrze. Cyferki na papierku to nie to samo co realne odczucia odsluchu.
@Aromatyczny_weglowodor: ipady tez nie obsluguja aptx. Ios nie obsluguje. Wylacznie aac.
Osx w makach obsluguje
Ldac na pewno wypada lepiej ale aac wypada lepiej niz aptx w odluchu
@Izanagi013: Wprowadzą za rok, pewnie we własnymz zamkniętym standardzie, kompatybilnym tylko z ich urządzeniami, krzycząc że to najnowsze, najświeższe osiągnięcie na rynku, android killer
Co za sluchawki masz?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zawsze to co na papierku przeklada sie na rzeczywistosc. Co nie znaczy ze parametry sie nie licza. Znaczy jedynie ze same parametry nie daja czasem pelnego obrazu sytuacji.
@dob3k: A to rozumiem, że te mp3/aac robisz samemu? Bo jeśli tak, to trafne porównanie, a jak nie, to z d--y.
Dwa zakupione pliki dźwiękowe o różnej gęstości będą się różniły na korzyść tego gęstszego. Mają to samo źródło (nieskompresowane nagranie studyjne), więc im bliższy do natywnego jest bitrate, tym dźwięk wypadnie
@dob3k: złe porównanie - w tym przypadku należałoby porównać 2 identyczne zdjęcia zrobione tym samym aparatem, ale o różnej rozdzielczości...
@Izanagi013: mylisz format plików dźwiękowych ze standardem transmisji BT...
Bo ilość pikseli nie przekłada się na jakość odwzorowania odpowiednich barw i kontrastów.