Aktywne Wpisy

waro +70
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
uncle_freddie +126
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

- Plotka transferowa: Brandon Knight, Marquese Chriss i pick pierwszorundowy z protekcją do Cavs w zamian za Rodneya Hooda i Aleca Burksa
- Plotka transferowa nr 2: Portland jest skłonne oddać pierwszorundowy pick do #wizards w zamian za Portera
- Mavs w wymanie za #porzingod planowało pierwotnie oddać Barnesa zamiast DJ-a.
- Plotka transferowa nr 3: Vucević do Lakers w zamian za KCP i pick pierwszorundowy. Innym kandydatem do wzięcia Vucevicia są Mavs - prawdopodobnie w zamian za Barnesa i Powella.
- Plotka transferowa nr 4: Mirotić do #takenote w zamian za Favorsa i Exuma / Neto / Bradleya oraz pick pierwszorundowy.
- #bojowkatlokow chce oddać Drummonda w zamian za Gasola, ale Memphis nie jest tym zainteresowane. Za Conleya mogą za to dać Reggiego Jacksona.
- W przypadku niewzięcia ani Conleya, ani Miroticia #takenote próbowało ściągnąć do siebie w offseasonie Tobiasa Harrisa.
#nba
@piotr-zbies: DAJ!
Komentarz usunięty przez autora
@piotr-zbies: Czyli teoretycznie można przypuszczać, że Cuban wie że Porzingis przedłuży, wydaje mi się że w innym razie by nie oddawał jednego ze swoich najlepszych graczy za centra (Dobrego centra ale no)
@l3chu: Dla