Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +215
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +132
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
Jeszcze 5 miesięcy.
#motocykle #africatwin #dmmotoadventuresontheroad
Ale w Chorwacji też było fajnie, tylko nad jeziorem:
Wieczorem był tam tylko jakiś ziomek na rowerze z sakwami i hamakiem, oraz malutka grupka turystów z plecakami i namiotami (3 namioty, z 1km od nas).
Od tego roku mimo tego, że kurtka ma dopinaną membranę, to używam kombinezonu przeciwdeszczowego. Jak przemoczy szmatę to strasznie drenuje ciepło, mimo że jest sucho pod membraną.
A jak jest gorąco to trzeba ratować się klimatyzacją: polewasz się wodą, ubierasz kurtkę
Teraz membranę ubieram jak zapowiada się lekki deszczyk i jest stosunkowo ciepło, lub jak jest chłodno i w planach większy przelot - membrana chroni też przed przeszywającym wiatrem. Jak zapowiada się spory deszcz to
Po drógie dlaczego południe europy? Jakie plany na 2019 rok.
Ile km przejechałeś na wakacjach w zeszłym roku?
2) Jak kupiłem moto od znajomego to od razu polecił mi na pierwszy wyjazd jechać do Rumuni: Transalpina/Transfogarska/Bicaz. Widoki jak na pierwszy raz bardzo fajne, trasy stosunkowo łatwe, jakieś pola namiotowe są. Generalnie jest OK.
W kolejne wakacje pojechaliśmy ekipą (razem z tym ziomkiem od którego kupiłem moto + 2 inne motocykle) do Dubrownika, jezioro Piva, most nad Tarą, Durmitor, zatoka Kotorska, Theth w Albanii i
Chciał bym zobaczyć twoją minę jak odkręcisz gaz i okaże się że nic się nie dzieje.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam.
Trzymaj się.