Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Czyli trzeba było przykryć kapiszona. Ciekawe ile jeszcze takich asów w rękawie mają
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/schadzki-niesiolowskiego-cba-wiedzialo-wszystko-juz-trzy-lata-temu/ft23880
#neurop #polityka #4konserwy
@dom_perignon: patrząc na wskaźniki to sukcesywnie przez 8 lat ja zwiększali
@yuim: Rządzą od 3 lat, a całe postępowanie zakończyło się jeszcze przed ich rządami. Wypuszczają to akurat po taśmach GW. Na prawdę są jeszcze ludzie, którzy tego nie widzą, bo to nawet nie jest kwestia wiary, a po prostu otworzenia oczów.
@yuim: wtf? Trollujesz, czy na serio to piszesz?
Jest to jakiś pomysł. Tylko masz podobny problem co z naprawianiem obecnego musisz zwiększyć wiek emerytalny i to ucina przywileje różnych grup co spowoduje duży
@yuim: To kilka miliardów które można spożytkować lepiej. Poza tym to też kilkadziesiąt tysięcy ludzi z których część zajmie się czymś pożytecznym. Jest wiele państwowych molochów które można likwidować. Na przykład UP.
http://wei.org.pl/wp-content/uploads/2018/09/Emerytura-obywatelska.-Bezpieczna-starość-wyższe-płace.pdf
A ty? @yuim: Napisałeś oczywistą bzdurę, że PO powiększyło wolność gospodarczą.
No i w bezwzględnych wartosciach też wskaźnik wzrósł. Zresztą podawanie tego jako pozycję w rankingu też ma sens bo pewne trendy są globalne, przykładowo tak jest z Democracy Index, który kiedyś