Aktywne Wpisy
Lotmanek 0
Takie zmiany na skórze, co to może być? Ospa? Około 10 takich swędzących bomblów, tylko na nogach i na d00pie, pomocy
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Samotność i brak stałej #rozowypasek ma swoje dobre strony
Moja 6 wizyta u #divyzwykopem #roksa okazała sie tą najlepszą :D
Umówiony do panny 25lvl, z wygladu taka sobie, opinii 0. saper, jade.
Na miejscu, #rozowypasek moze 20 lat max, #!$%@? 10/10- typ nieśmiała, a mega loszka, taka na żone.
#spermiarze i #bialyrycerz na każde jej zawołanie zrobią wszytko.
W środku ciasna że aż parzy od ciepła #pdk (ʘ‿ʘ)
Jak sie ślepej kurze może trafić ziarno to głowa mała - chęć do życia x100 (ʘ‿ʘ)
Najgorszą depresje taka uleczy #chwalesie #wygryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@Chlopak_jak_z_plakatu: pomnóż przez liczbę posunięć to masz A4 odcinek Wrocław - Katowice xd
@Chlopak_jak_z_plakatu: Mam wrażenie, że piszesz o tych premium z wysokimi stawkami
@AnonimoweMirkoWyznania: Laska jeśli jest taka super, albo da się poderwać, albo sama ucieknie z zawodu - bo umówmy się, nie każdy klient będzie tak zachwycony i doceniający jak Ty, przerobi paru obleśnych 50latków i może jej się zacząć zmieniać podejście,
@Chlopak_jak_z_plakatu no to jutro bedzie 82m,19cm ( ͡º ͜ʖ͡º)
@chlodny__klecha u pierwszej diwy tez miałem moralniaka, emocje duze, wsadziles=zakochanie instant ( ͡º ͜ʖ͡º) Teraz jak pójście do lekarza ( ͡º ͜ʖ͡º
Byłem w kilku związkach z kobietami, obecnie nie jestem i byłem u 6 #roksa
1. 25l wygląd 9/10, poza moją ligą, seks 10/10
2. 27l wygląd 6/10, ale bardzo sie starała, seks 5/10
3. 19l wygląd 8/10, ale charakter taki ze mi sie ruchać nie chciało, seks 1/10
Komentarz usunięty przez autora
Jakie było twoje rozumowanie w tym momencie XD? Przecież nie idzie stwierdzić, czy ktoś chodzi na dziwki bo jest słaby w łóżku, czy może chodzi a jest dobry. Skąd ci się wziął taki wniosek?
A miejsca na jakiekolwiek uczucia nie ma nigdzie, gdzie jest kasa, więc to nic dziwnego.
@testuje: żadna różnica czy zapłacę dziwce czy podjadę fajną furą i zapłacę "zwykłej" dziewczynie za kolację a ta później da się wyruchać u niej wieczorem xDD
A poza tym zarobione pieniążki osłodzą jej wszystkie choroby.
@AnonimoweMirkoWyznania:
Kto powiedział, że w związku musisz być "wierny". Jak poznasz zajebistą kobietę w twoim typie to możecie razem chodzić do takich nieśmiałych divek.
Tylko sobie wyobraź taką sytuację, masz żonę, fajną i cycatą brunetkę, która zna się na rzeczy.
Przeglądacie sobie razem rokse i wybieracie sobie jakąś fajną divę.
Idziecie