To normale że obcy kot ufa ? pytam bo kota nie miałem nigdy. Od tygodnia przychodzi do mnie taki kocur i zachowuje się jakby mnie znał, podchodzi na głaskanie ale nieufnie z tym że widać że chce i bardzo chce wejść do domu.
Kupiłem mu kocie chrupki i mu dzisiaj dałem.
Teraz najważniejsze, tydzień wstecz jak chciałem wziąć na ręce to mnie ugryzł lekko, spoko rozumiem ale boję się trochę wścieklizny chyba na wyrost.
Zbadaj teren czy to czyjś kotek, jak się okaże bezdomniakiem to zawieź go do jakiejś fundacji żeby mu znaleźli domek, albo sam miśka zaadoptuj. Fajny koteł :)
@death070: czy was p------o na calego? Jaka wscieklizna i kot?xD Lisy moga miec z lasu czy inne dzikusy ale nie kot wy glaby kalupusciane xD Jak mu zaczniesz dawac jedzenie to koniec, bedzie przychodzil codziennie i po wiecej.
To normale że obcy kot ufa ? pytam bo kota nie miałem nigdy. Od tygodnia przychodzi do mnie taki kocur i zachowuje się jakby mnie znał, podchodzi na głaskanie ale nieufnie z tym że widać że chce i bardzo chce wejść do domu.
Kupiłem mu kocie chrupki i mu dzisiaj dałem.
Teraz najważniejsze, tydzień wstecz jak chciałem wziąć na ręce to mnie ugryzł lekko, spoko rozumiem ale boję się trochę wścieklizny chyba na wyrost.
Zdjęcie kota
Komentarz usunięty przez autora