Aktywne Wpisy

Vermeerrr +3
Czego e życiu najbardziej się obawiacie ? Ja się obawiaj że ktoś pozbawi mnie życia albo sama to zrobię
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja

bar125 +25
Na tagu #koniecmistrzostw odbywają się mistrzostwach najgorszych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej w XXIw.
Oto najprawdopodobniejsze pary ćwierćfinałowe, które zostały wyselekcjonowane na podstawie wyników dotychczasowych ankiet:
Czesław Michniewicz - Waldemar Fornalik
Jerzy Brzęczek - Zbigniew Boniek
Oto najprawdopodobniejsze pary ćwierćfinałowe, które zostały wyselekcjonowane na podstawie wyników dotychczasowych ankiet:
Czesław Michniewicz - Waldemar Fornalik
Jerzy Brzęczek - Zbigniew Boniek

źródło: image
Pobierz
Kolejnym sponsorem na #krakowskiewykopparty jest oczywiście @Browin! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co parę/kilka dni będę ogłaszał kolejnych sponsorów :)
LINK DO WYKOEVENT, PROSZĘ SIĘ ZAPISYWAĆ
Link do Mirkolist
krakowskiewykopparty
Więcej informacji na bieżąco.
#krakowskiewykopparty #krakow #wykopparty #wykoparty #wykoppiwo #wykopiwo
#wy #poznanskiewykopparty #wroclawskiewykopparty #slaskiewykopparty #warszawskiewykopparty #trojmiejskiewykopparty #katowicewykopparty #woodstockowewykopiwo
#krakowpiwo #wykopiwowarszawa #wroclawskiewykoppiwo #piwowpoznaniu #trojmiejskiewykopiwo #bielskiewykoppiwo #tarnowpiwo
źródło: comment_QcfDUSwxCeepcx5ypIfmuZReOZhvwKN1.jpg
Pobierzźródło: comment_qOxjTSweUlKriOh28jzJmgc3M2o6DzUj.jpg
PobierzSponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Możesz dołączyć do wydarzenia klikając na jego nazwę powyżej.
Masz problem z działaniem WykoEventu? A może pytanie? Pisz do @IrvinTalvanen
! @MasterSoundBlaster @1519868 @Anzelm60 @BarONkrakow @blackphoenix @bluesmink @bontaKun @BzdziagwaLujka @c_loud @CaraMia @czar_Pekla @czolgistka93 @d0t3r @Daamiaan1991 @DooWo @dorotka-wu @dotnetboy
Au :D
@MasterSoundBlaster
@dorotka-wu
Uaa
Przestań mnie wołać na #wroclawskiewykoppiwo (mnie i 570 osób), bo to nie jest Wrocław.
@NIEKONWENCJONALNA: taki to se pożyje, już nawet w konkursach nie musi startować, fanty same wpadajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)